Следва

Facebook моменти: Емоции и страсти с Риана на карнавала в Барбадос

Даутцен Крус разпуска на плажа в Ибиса

Това лято Испания е сред топ дестинациите на звездите...

People of art преди 10 години

Това лято Испания е сред топ дестинациите на звездите. Модели, актьори, певци... всички загърбиха работата и избягаха отвъд Океана на слънчевия и лазурен портокалов бряг.

Половината от най-добре изглеждащите дами също избраха да се препичат на скалистите брегове през последните няколко седмици, изключение не направи и горещото мамче Даутцен Крус.

Красавицата доказа, че дори и ангелите се нуждаят от почивка от време на време, пристигайки в Ибиса със семейството си в понеделник. Тя беше избрала бански от две части, за следобедния си плаж и демонстрираше перфектни форми, докато тичаше след 2-годишния си син Филон.

Заедно със съпруга си DJ Сънери Джеймс явно бяха решили да прекарат малко време заедно и да се насладят на прекрасния ден в компанията на приятели под жаркото слънце, а конкуренция на горещото време правеше единствено холандкият ангел с неподправен сексапил и непринуден чар. Виж...
















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра