Следва

Любовни авантюри

Обичта на известните - Младите Лейтън Мийстър и Адам Броуди

Прясно влюбени, малко хаотични дори, но по леко усмихнатите им лица личи - щастливи...

People of art преди 10 години

Тези двамата изглеждат по-щастливи от всякога.

След като признаха за връзката си през февруари, а в края на юни се появиха за първи път под ръка на премиерата на филма "Някои момичета", Лейтън Мийстър и Адам Броуди вече не се притесняват да демонстрират любовта си.

В сряда папараци щракнаха Холивудските любимци, докато се разхождат заедно с техните кучета, облечени съвсем небрежно. Лейтън, която си спечели слава на модна икона, заради ролята си на винаги елегантната Блеър Уолдорф в сериала "Клюкарката", беше в почти неприсъщо спортно облекло избрала за себе си черен широк панталон, тениска, сиво горнище с цип и чанта Chanel. Адам беше заложил също на удобни дрехи, носейки бяла тениска, риза на карета, бейзболна шапка Nike, слънчеви очила и гумени джапанки.

На пръв поглед най-обикновена разходка и кафе, но на втори прозира едно наистина приятно чувство, което е обзело и двамата. Прясно влюбени, малко хаотични дори, но по леко усмихнатите им лица личи - щастливи!







26-годишната красавица и 33-годишният актьор се запознават през 2011-а, по време на снимките на филма "Oranges" и оттогава са много близки приятели. В началото на годината заминават на почивка в Банкок заедно и оттогава са неразделни, а приятелството им прерастват в нещо повече.



Това не е първата връзка на любимеца ни от "Кварталът на богатите", която той има с колежка. Адам беше сериозно и дълго обвързан с екранната си половинка от популярния сериал - Рейчъл Билсън.
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра