Следва

Кой кой е в модата днес - Ksubi

Шест невероятни секси жени в новия календар на Pirelli

Автор на снимките този път е Патрик Демаршалие, който сменя фотографа на Pirelli-2013 Стив МакКарри...

All fashion преди 10 години

В очакване на снимките за прочутия Pirelli календар за 2014-а, публикуваме появилите се в мрежата подгряващи новия проект кадри, които лекичко повдигат завесата над имената на героините. Сред тях са ред топ модели, както обичайно се случва с най-прочутия календар в света - Алесандра Амброзио, Миранда Кер, Каролина Куркова, Изабели Фонтана, Хелена Кристенсен и Алек Век.

Автор на снимките този път е Патрик Демаршалие, който сменя фотографа на Pirelli-2013 Стив МакКарри. За разлика от предшественика си - фотожурналист, специализиран в документалните снимки на разрушени и разорени от войни страни и особено известен със снимката си на афганистанско момиче на корицата на National Geographic, Демаршaлие е легенда на fashion-фотографията, което вероятно значи, че идната година ни чака колекция снимки Pirelli в най-добрите традиции на модната фотография.

Хубавата новина е, че за да се насладим на вероятно божествената му работа, няма да се наложи да чакаме до догодина. Знайно е, че по традиция снимките за календара Pirelli се публикуват още в края на ноември.






 

More All fashion