Следва

МИНАЛОТО: Календарът на Pirelli - 50 години в най-завладяващите снимки

Как го прави тя - много Louis Vuitton в опитните ръце на Мари

Страхотното в случая е, че на прага на новия сезон, благодарение на усета на Мари и на първокласните продукти на...

All fashion преди 10 години

Ако някой продължава да се съмнява в страхотното очарование на това да си моден блогър, на ход е поредното доказателство. В главната роля е Мари от blameitonfashion.com, успешен блогър по западните мащаби, т.е. такъв, който марките удачно използват, за да рекламират по най-директния начин новите си продукти.

Страхотното в случая е, че на прага на новия сезон, благодарение на усета на Мари и на първокласните продукти на Луи Вютон имаме серия градски снимки в разнообразен ракурс, в които основното ударение е върху новото бижу в портфолиото на марката - чантата Never Full.

Обемна, ярка, първа приятелка на града и гардероба, тук я виждаме в ярки монохромни варианти или пък вълшебно красива с класическия LV монограм.











Мари я носи с всичко подходящо за декор - рокля от Malene Birger, страшно богат, почти сценичен топ Rutzou, пола и блуза Tibi, като ни подканва да си изберем цвят.

Слънчево оранжев Louis Vuitton, малиново разточителен Louis Vuitton, жълт до изумление Louis Vuitton, жесток монограмен с червено-синя линия за разкош Louis Vuitton...







И още от аксесоарите - високи, ефектни обувки - деколте, някои с връх от блестящи камъни, копринени фишута, гривни, но и дрехи - топове за ранната есен, велурени, супер секси панталони, принтирани ансамбли от коприна.

Каталог от нескучен тип, красив и подканващ. Да си избереш ...
 

More All fashion