Следва

Кампаниите: #DIESELREBOOT от Никола Формикети

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Добрите корици на новия, септемврийски брой на списание Interview Germany се дължат в основна степен на...

All fashion преди 10 години

Супер кориците на списание Interview 

Добрите корици на новия, септемврийски брой на списание Interview Germany се дължат в основна степен на лицата, снимани на тях. Супермоделите Дри Хемингуей и Емили Дидонато и актрисата Шарлот Генсбур са силно въздействащи, снимани в близък план и с абсолютно различна стилистика.

Всъщност чия точно снимка да бъде на корицата на най-важния брой в годината, екипът на списанието просто не може да избере, затова е решава да пусне броя с трите корици. Фотографите също са различни, което си личи и е страхотно - Дри Хемингуей е снимана от Себастиян Фаена, Шарлот Генсбур — от фотографското дуо Driu & Tiago, а Емили Дидонато — от Джампаоло Сгура.

В септемврийския брой според прес-съобщението, читателите ще открият освен страхотните корици с колекционерска стойност и прилежащите им с героините от тях интервюта, още много и интересни материали за Робърт Патинсън, Майли Сайръс, Наоми Кембъл, Марк Джейкъбс и много други.

Виж още>>

Хубавата сесия The Horse Rider's Journal





Страшно готина, леко тъжна сесия. 
Като за край на лято и още нещо, и с идеята, че ще остане нещо мъничко, но най-хубавото от него...
Харесахме много датските модели Emma Leth и Мaria Palm в чисто новия брой на едно твърде интересно издание - The Horse Rider's Journal. И си обещахме поне 3 неща. Да се запишем да яздим, да продължим да купуваме скандинавска мода, да продължаваме да сме сигурни, че старият джип е най-секси колата на всички времена...

Виж още>>

Руни Мара за T Style





Тази жена е страхотна - винаги еднаква, винаги различна. И тук, в новия брой на списание T Style, се е получила силно въздействаща и естетска сесия с участието на актрисата Руни Мара. В броя може да се прочете още откровеното интервю на Виктория Бекъм, в което тя признава нескончаемите си амбиции, да се видят красиви черно-бели снимки на модела Сам Ролинсън и още много неща.

Но специално сесията на Мара ни очарова безкрайно: тя позира на Дейвид Симс на фона на полуразрушена каменна постройка, в широкопола шапка, обемни връхни дрехи и и палто, в уютни пуловери и нищо друго всъщност. Освен изразително лице, хубави очи, силно присъствие. Тайнствена история ала братя Грим, която на точно тази жена странно защо и как лепва като ръкавица.

Всъщност в анонса на новия брой е казано точно това: посвещава се на силните и красиви жени на съвременността. Благодарим!

Виж още>>

Фотографската двойка Инес и Винуд с колекция бижута



Холандските фотографи Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин пуснаха линия бижута заедно с марката TenThousandThings. 

Идеята да почнат да правят и това им идва, когато през миналата година снимат за TenThousandThings кампания с благотворителна цел.

Винуд решава да подари на жена си Инес аксесоар - сребърна верижка с висулки като венчални халки и звездички, символизиращи сина им Чарлз, чието второ име е Star (Звезда). Вследствие на този жест и защото на Инес й харесва страхотно, следват още проекти за украшения: пръстени, обеци, гривни и прочее.

"Това е проект за любовта - казва Инес - за това да имаш нещо, което ти напомня за любовта ти към партньора, детето, най-добрият приятел или колегата"

Рекламната кампания двамата фотографи снимат сами, поканвайки за участие своите приятели - Стефано Пилати и гаджето му Кристиан Скунис, The Misshapes, Лу Дуайон и Керен Ен. На една от снимките могат да се видят и самите Инес и Винуд.

Бижутата на двойката Инес + Винуд ще струват от 450 до 19 000 долара и ще се продават в Colette, Net-a-Porter и Barneys New York от началото на септември.

А ние си признаваме, че искаме нещо от тях. И не само заради символа, а защото са супер добри.

Виж още>>

Никола Формичети се развихри за Diesel



Diesel представи страхотна есенно-зимна кампания, от която всяка снимка носи хаштага #DIESELREBOOT. За непосветените, това е името на първия проект на Никола Формичети на поста арт-директор на бранда, под който Diesel няколко месеца назад се появиха за пръв път в Tumblr (dieselreboot.tumblr.com). За изминалото от онзи миг време на тази платформа се събраха маса креативни и талантливи млади хора, олицетворяващи философията на бранда.

Именно тези младоци станаха и лица на новата реклама — 18 специалисти в различни области. Сред тях са японската актриса Кико Мидзухара, диджеят Боб Рифо, графити-художничката Мишел Калдерон и много други. Никола Формичети ги нарича "новите герои на днешното поколение" и уверява, че цялата есенно-зимна кампания е направена така, че да се "подчертае индивидуалната красота на всеки отделен член на нашето общество".

Естествено, защото си личи, да снимат есенно-зимната кампания на марката удоволствие са имали фотографите Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин. А резултатът, според нас, е повече от добър.
 
Виж още>>
 

More All fashion