Следва

Горещи страсти от Робърт Патинсън и Камила Роу в новата реклама на Dior Homme

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: РОЗОВО

Тази есен няма нужда да слагаме розовите очила, защото положението е... 

All fashion преди 10 години

Тази есен няма нужда да слагаме розовите очила, защото положението е достатъчно розово. Бебешко розово, млечно перлено розово, мляко с горски плодове или пастелно коралово розово.

Много загадки, покрити с кувертюр от бял шоколад с малини. Откровения и признания с цвета са свежа порозовяла плът. Или силна жена, маскирана в неочакван цвят. Също и прасешко розово. За Пинко и Розовото Фламинго изобщо не е необходимо да споменаваме.

Цвят интимен, носещ аромат на бебешка пудра; кукленски и все пак сериозен. Може да е студен като мрамор или топъл като целувка. Със сигурност е капризен като малко момиченце, чийто сладолед се топи твърде бързо.

Как да го носим? Този сезон – като акцент, но силен. Огромни забележителни палта, някои от които с косъм. Или поли и широки панталони до средата на прасеца, дневни и вечерни рокли във всякакви бонбонени нюанси. За сериозните – пастелно розово към телесно. 


Jonathan Saunders, Celine, Mui Mui, Simone Ruche, Topshop

Обемите са монументални и колизията на мъжествени кройки с този сантиментален цвят е неочаквана - (все пак въздъхваме облекчено от вкуса на комбинацията.)Вталяването се появява на места, но задължително в компанията на не толкова сладникави обувки.

Материите са разтапяща се коприна, вълна като захарен памук, кожа с косъм – горкото малко пони – жилаво жарсе и лак. Съчетаваме с джентълменски оксфордки за бизнес обяд или с елегантни тъмни цветове и телесни токчета за коктейл.

Ако ексцентричността е вашето хоби, заложете на табу комбинацията розово с червено. Тук нюансите нямат значение, стига структурите също да се различават.

И все пак, внимавайте. Най-важният съвет и тук остава: добрият ефект е право пропорционален на намирането на най-точната материя и кройка за вашите фигура и характер. И посоляването им с най-вашите подробности, под формата на аксесоари, грим, прическа, настроение.

Виж още: 

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: НЕУТРАЛНО от главата до петите
ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2013-14: БЯЛО
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.