Следва

Това, което знам... с Младия бг дизайнер Елвира Томалевска за приключението МОДА

Моята голяма модна бременност - Ким Кардашян за CR Fashion Book

Мисията на Ким Кардашян до раждането на бебето Норт Уест (името всъщност означава Север Запад...

All fashion преди 10 години

Мисията на Ким Кардашян до раждането на бебето Норт Уест (името всъщност означава Север Запад) бе да се превърне в най-луксозно облечената бременна жена. Затова гаджето на изпълнителя и фешън икона Канйе Уест се появяваше на събития, облечена във флорални творения на Givenchy или в бял тоалет на Mugler, вместо в лежерни широки тениски и рокли.

Бременността на риалити героинята, измервана не в гестационни седмици, а в произведения висша мода, я доведе и до корицата на CR Fashion Book, списанието на Ройтфелд, а фотосесията е измайсторена от Карл Лагерфелд в ролята на фотографа и Рикардо Тиши в ролята на арт директора.

Като истинско "Коледно дърво" на високия клас мода за снимките Ким получи и златни украшения за зъбите (в тон със златните й сенки) и се присъедини към отбора на Майли, Мадона, Кейти Пери и Риана, които първи показаха металните си усмивки. Тематично кадрите с Ким Тиши и Лагерфелд наричат Miss USA и залагат именно на привлекателната способност на тази жена да привлича вниманието върху себе си.

Любимката на папараците на места е разголила наедрял корем, а на други носи черен костюм или палто Celine, на трети кадър е с бейзболна шапка с воалетка, някъде е стилизирана с луксозен черен сутиен или секси кожени ръкавици.



Относно изключително интригуващата работа на свръх звездния екип, издателят и главен редактор на CR Fashion Book казва:

"Бременността е нещо, което винаги съм обичала. Става дума за надежда, за ново и хубаво бъдеще", като добавя, че това е специален момент от бременността на Ким, който хората на са виждали преди. Карин Ройтфелд уточнява, че не става дума за поредната клюка, подходяща за някое ежедневно издание, а за изтънчена фотосесия, която ценителите ще разберат.

Фотосесията е заснета в личното студио на Лагерфелд в Париж и е продължила до 2 сутринта, точно преди нощта на гала вечерята в Кан. Тази, която Карин организира по време на кинофестивала. И добавя:

"Карл обича да работи късно следобед. Беше трудна работа. Аз самата съм баба, но именно от Карл съм научила никога да не съм в пенсия". Идеята за сесията е на Рикардо Тиши, а талантът на този голям дизайнер да прави и от невъзможното мода е довел да извънредно добрия резултат.








 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.