Следва

Сузана Ригачи - гласът зад най-великите филмови мелодии

Гуен Стефани - красива, бременна и щастлива

43-годишната певица е бременна с третото си дете и тя и съпругът ѝ кипят от щастие...

People of art преди 10 години

Само преди дни стана ясно, че Гуен Стефани и законната й половинка Гавин Росдейл ще стават родители отново. 43-годишната певица е бременна с третото си дете и тя и съпругът ѝ кипят от щастие, съобщи сп. "In Touch".

След като новината се разпространи светкавично вниманието към певицата се увеличи многократно. Почти веднага красавицата беше засечена да придружава 5-годишния си син Зума до училище облечена в асиметрична сив пуловер, сини дънки и високи токчета, прибрала косата си в кок и без да изневери на червеното червило, което е емблема на стила на разкошната знаменитост, като личеше изключително доброто й настроение.

Усмивката й придружаваше почти всяка нейна стъпка, а според думите на източник, разказващ затова как се чувства тя носейки третото си дете, тя се чувства повече от щастлива:

"Гуен и Гавин са по-щастливи от всякога. Те се наслаждава на малко тишина и спокойствие, защото иска бебето им да се чувства добре. Двамата вече подготвят всичко за поредния си наследник."






Холивудската двойка вече има две деца – Кингстън (7) и Зума (5), но отдавна копнеят да увеличат семейството си. Още през 2010 г. Гуен сподели, че се надява да има трето.

"Непременно искам трето дете. За съжаление, в момента не се получава. Все пак съм щастлива с това, което имам. Всичко се случва така, както е писано да се случи. Човек не може да планира винаги нещата, нали? Той просто може да опитва", каза тогава блондинката.


Стефани се утвърди като име в музикалния бранш още докато беше част от групата "No Doubt". След това дамата имаше и успешна солова кариера, но като най-голямо свое постижение счита семейството си: "Най-голямото ми постижение до момента е бракът ми. Всеки, който е семеен, знае, че това е трудно. За мен винаги е било най-важно да създам семейство", наскоро сподели Стефани.
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра