Следва

Екзотична киноа с много и свежи подправки

13 септември, петък - Джулия Робъртс на премиерата на "Август"

Премиерният филм с участието на Джулия Робъртс бе показан за пръв път преди дни на кинофестивала в Торонто...

All About Life преди 10 години

Премиерният филм с участието на Джулия Робъртс бе показан за пръв път преди дни на кинофестивала в Торонто, Канада. Проектът на Джон Уелс "Август" предизвика фурор, не само защото лентата е силна и увлекателна, а и заради страховитото актьорско присъствие. На червения килим в Торонто преминаха всички изпълнители на главните роли - Джулия Робъртс, Юън Макгрегър, Мерил Стрийп, Дженифър Морисън, Джулиет Луис, Абигейл Спенсър и други.

Лентата с лятно заглавие, представена в последните летни дни, всъщност се базира на сюжет, който се развива в щата Оклахома и в който главният герой - Бевърли Уестън - поет, затъва в пиянство, докато жена му Вайълет, която страда от рак на устната кухина, се пристрастява към наркотиците, и в този момент Бевърли решава да наеме за Вайълет болногледачка и готвач...

Освен обещаващия заряд на филма обаче, на премиерата в топ-форма видяхме изпълнителката на главната роля Джулия Робъртс, от глава до пети в Dolce&Gabbana, в извънредно красив червен нюанс на къса рокля с обемни скъсени ръкави и богати дантелени апликации. Актрисата бе допълнила тоалета с ефектни обици и елегантна прическа и буквално сияеше сред колегите си.






Кадър от филма "Август"
 
Виж всички в Календар на стила

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.