Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Филм на ужасите от Fendi. Режисьор: Лагерфелд. Участват: Саския де Брау, Кара Делевин

Ужасно неужасен филм, в който Маестро Лагерфелд този път се вихри не за модна къща Chanel, а за... 

All fashion преди 10 години

Ужасно неужасен филм, в който Маестро Лагерфелд този път се вихри не за модна къща Chanel, а за Fendi, като режисира с видимо удоволствие освен две от най-силните лица на модния хоризонт в момента - Кара Делевин и Саския де Брау, още цялата палитра кожи и други великолепия от актуалната колекция на италианската модна къща.

Късометражното филмче се казва "Опасна покана" и трае точно 7 минути. Известният дизайнер следи "уплашените" красиви лица на моделите със същото внимание, с което буквално гали с камерата скъпоценните артикули новата есенно-зимна колекция на Fendi. В лентата се намесват още странен възрастен мъж, строга госпожа с прислужнически функции, елегантната тайнственост на красив замък.

Наречен Филм на ужасите, филмът е далеч от това буквално тълкувание, независимо от тъмнината, напрягащата музика и мрачното настроение на главните герои. Смятаме, че на практика се е получило нелошо рекламно упражнение, в което Кара видимо се справя добре актьорски, останалото е естетика в чист вид.  




















 

More from View Sofia

More All fashion