Следва

„Опознай се - Празник на личностното развитие и здравословния начин на живот“

Теория на кореспонденцията - Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Освен че двамата изглеждаха видимо щастливи и влюбени заедно, те демонстрираха баланс, включително в стилово отношение, за което свидетелстват й следващите няколко снимки...

People of art преди 10 години

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се появиха облечени в пълен синхрон по време на световната премиера на новия филм с участието на певеца "Runner Runner", провела се в Лас Вегас преди дни.

Тимбърлейк, който играе във филма заедно с Бен Афлек, беше заложил на костюм Saint Laurent, докато г-жа Тимбърлейк в абсолютна хармония с него беше избрала за себе си черен костюм Dolce & Gabbana от колекцията Resort 2014 с елегантната с кройка и копчета с инкрустирани диаманти.

Освен че двамата изглеждаха видимо щастливи и влюбени заедно, те демонстрираха баланс, включително в стилово отношение, за което свидетелстват й следващите няколко снимки... Съвсем нарочно, разбира се, но пък резултатът не можеше и да бъде по-добър. 









 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра