Следва

Победители в категориите на 65-те награди "Еми" за прайм-тайм предавани ( по реда на връчването им):

Профилактика на детското зрение

Павел Цветков, управител на българската марка очила KWIAT, ще обяви кампанията за профилактика на... 

Events преди 10 години

На 24 септември (вторник) от 18:00 часа в The Mall (етаж –2, в Grand Optics) по покана на българската марка очила KWIAT деца на известни личности и популярни дами ще покажат с децата си най-актуалните модели диоптрични и слънчеви очила за малки и големи.

Събитието ще отбележи началото на едномесечна кампания за профилактика на детското зрение.

На събитието заедно със своите деца ще присъстват: Ирен Онтева, Деси Банова, Мира Добрева, Ива Екимова, Стела Стойкова, Ева Кикерезова, Румяна Маринова, Елена Ангелова, Диана Митова, Пресияна Тимова и др.

Преди ревюто детският офталмолог д-р ще даде важна и полезна информация относно здравето на детските очи и грижата за зрението.

Павел Цветков, управител на българската марка очила KWIAT, ще обяви кампанията за профилактика на детското зрение, ще разясни спецификите на очилата за деца и ще разкаже за актуалните тенденции при очилата като моден аксесоар. Водещ на събитието ще бъде проф. Любомир Стойков.




 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.