Следва

Какво ново - H&M отварят магазин на Витошка

Кейт Мос в ботушите и кампанията на Stuart Weitzman

В лентата Мос обикаля лондонските улици, обута в действително атрактивните ботуши на Уайзман и всъщност...

All fashion преди 10 години

Видеото на производителя на обувки Stuart Weitzman с Кейт Мос в главната роля се появи в целия си блясък преди дни. В лентата Мос обикаля лондонските улици, обута в действително атрактивните ботуши на Уайзман и всъщност почти само по тях. Е, и късо палто и красива прическа в добавка. Под слоугъна "Тези Ботуши Са Направени За Ходене" Кейт крачи из улиците на столицата и всичко по пътя й спира да я гледа. Не по причина, че е тя, да кажем, а защото носи ботушите на Стюарт. Това по сценарий.

А иначе моделът дори говори във видеото, казвайки на шофьора на Ролс- Ройса си: "I'm going to walk". Във видеото се вижда бодрата походка на Мос /и на нейното тяло-двойник, знаем, че 39-годишната Мос бе дублирана за нуждите на кампанията от извънредно млад модел/ и неподправения интерес на околните към стилистичния й избор.

Иначе категорично това е типичната кампания с участието на Кейт Мос. Виждаме пусната свободно коса, секси загадъчното излъчване, доста кожа но показ - под палтото Кейт носи прозрачен топ без сутиен, и Марио Тестино зад камерата.



Отделно от видеото, в пресата вече се появиха и рекламните кадри, съпътстващи филма за нуждите на фирмената кампания. За тях Мос споделя пред WWD: "Това са класически имиджи с мини поли и големи рошави палта, доста структурирани".

Да не забравяме за ботушите, обаче. Във видеото Кейт крачи с високи до над коляното велурени ботуши, които в реалния живот признава, че не харесва като модел, защото не показват дългите й крака.

Кампанията обаче е секси и освен това предизвика небивал медиен интерес. Хубаво за Кейт, хубаво и за дизайнера Уайзман.






Припомняме, че това е първи сезон, в който британският топмодел се снима за бранда. До миналата година, два пъти поред, в кампаниите на Stuart Weitzman бе ангажирана руската пепеляшка Наталия Водянова.


Stuart Weitzman, есен-зима 2013



 

More All fashion