Следва

Какво ново: Бриджит Джоунс в новата книга - вдовица на 51 и с 2 деца

Кейт Ъптън е официално заета! Гордо показа Максим Шмерковски

Повече от три месеца слуховете свързваха Кейт Ъптън – и професионалният танцьор Максим Шмерковски...

People of art преди 10 години

Повече от три месеца слуховете свързваха Кейт Ъптън – и професионалния танцьор Максим Шмерковски, но едва преди дни двамата публично демонстрираха любовта си.

The Sports Illustrated моделът и красавецът бяха засечени хванати за ръце, след месеци на спекулации и старателна дискретност от тяхна страна, по време на разходката им в Уест Вилидж, Ню Йорк. 

21-годишната Кейт определено имаше вид на влюбена жена, а усмивката й говореше повече от всички думи затова как точно се чувства тя. Пищната блондинка силно беше хванала ръката на Максим и не го пускаше през цялото време, докато с другата държеше раница, в която бе всичко необходимо за последващата след разходката тренировка.



За романтичното естество на взаимоотношенията между двамата се заговори още в началото на лятото, но до момента липсваше официално потвърждение, че нещата помежду им са сериозни.



Сред предишните партньори на Ъптън са Блейк Грифин, Марк Санчес и бейзболистът Джъстин Верландер, а списъкът със завоевания на 33-годишния ѝ приятел включва имената на Карина Смирноф, Ерин Андрюс и Пета Мургатройд.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра