Следва

Фантасмагорично око - Delfina Delettrez

Какво ново: Жизел Бюндхен с професионална сесия за списание Self Service

Това, което прави тази работа очарователна, е чувството, постигнато поради или въпреки усилията на... 

All fashion преди 10 години

Супер професионална сесия на Жизел Бюндхен за Париж-базираното списание Self Service. Зад обектива е Роу Етридж, а все по-хубавата Жизел носи дрехи от новите колекции на Kenzo, Balenciaga, Celine.

Това, което прави тази работа очарователна, е чувството, постигнато поради или въпреки усилията на стилист и гримьор, че на кадрите виждаме не модел, манекен или човек, чиято професия е позирането, а една естествена, истинска и затова - страшно готина Жизел, такава, каквато май винаги сме искали да я гледаме.

Бюндхен, която по-рано тази година за пореден път оглави рейтинга на най-високоплатените модели в света, отново доказва, че има защо да е там. Моделът не забравя и друго, също толкова важно - да благодари на всички, с които в кариерата й се е случило да работи:

До ден днешен не мога да повярвам, че хората наистина искат да работят с мен! Безумно благодарна съм им за това всеки ден!

Резултатът от съвместните усилия на бразилката и екипът този път е наистина съвършен, да му се насладим!

























 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.