Следва

Дъщерятя на Еминем стана Кралица на бала

Блейк Лайвли не знае, че през есента се показват пролетните модни колекции

Звездата от "Клюкарки" Блейк Лайвли е известна с добрия си стил, но... както се оказа, актрисата съвсем не е... 

People of art преди 10 години

Звездата от "Клюкарки" Блейк Лайвли е известна с добрия си стил, но... както се оказа, актрисата съвсем не е наясно с тънкостите на индустрията. Приготвяйки се да посети ревюто на Gucci, което протече през септември в рамките на Модната седмица в Милано, звездата е била уверена, че отива да гледа есенната колекция на бранда:

Намерих се в много комична ситуация, защото питах: "Интересно, каква ли ще е тази колекция - тъмна или светла?".

И някой ми каза: "Е, по-скоро светла, все пак става дума за пролет". А аз отговорих: "Не, не, есен!", и ми казаха: "Не, пролет! Естествено, все пак никой не показва есенни колекции през есента!".

Смешно, доколкото съм въвлечена в света на модата, и тя заема доста голямо място в живота ми, та в този миг си казах: "Опа".


Блейк Лайвли и Анна Уинтур

Не знаем дали тайнственият събеседник на Блейк е била Анна Уинтур, с която актрисата бе засечена да бъбри преди началото на ревюто (от друга страна, това може би обяснява защо двечките така весело се смеят).

Както признава Лайвли, тя не е била в час какво точно показват на дефилетата от Седмицата на модата през септември, защото по това време в продължение на пет години е била заета със снимките на "Клюкарки":

Аз влязох в сериала веднага след училище, затова този факт за мен наистина е новост - да имам свободно време в началото на есента

Припомняме, че неотдавна актрисата съобщи, че планира временно да остави киното, за да се заеме с тайнствен уникален проект, който ще бъде представен в края на тази есен. На какво точно ще бъде посветено новото "произведение" на звездата - кулинария, семейство или мода - все още не се знае.  




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра