Следва

Coco Rocha - страхотен бекстейдж

Палтата на есен-зима 2013 - 50 страхотни достъпни модела

В галерията селектирахме...

Shopping преди 10 години

Казахме, че сезонът на палтото налага необходимостта му като най-важната дреха в добре подредения, освободен от излишъците гардероб. Казахме, че е най-женственото нещо, в което можем да облечем еднакво елегантно и денима, и коктейлната рокля, и безкомпромисния бизнес костюм. И показахме 15 великолепни модела, в които си заслужава да инвестираме много, за да ни се върне стократно в удоволствие да ги носим, материали от най-високо качество, прекрасни кройки, гаранция за вечността.

Днес обаче избираме 50 чудесни алтернативи, достъпни, модерни и качествени, които, след точна преценка кое е нашето палто, да заемат фундаменталната си роля в есента и зимата на 2013-та. Кройките са великолепно многообразие от класически гарсон палта, много или средно дълги офицерски модели с двуредно закопчаване, такива в прав силует или вталени, разкроени надолу или с обем нагоре, с много обичания този сезон от дизайнерите реглан ръкав, модели с колан или цип и в цветове като класическите за тази дреха - каки, военноморско синьо, беж, сиво, вишна, бяло и прекрасното тренди бледо розово.

В галерията горе селектирахме най-добрите 50 от любими скандинавски брандове и т.нар. hight street (или масови) марки по целия свят>>


 

More Shopping