Следва

Coiffure Beauty e истинска приказка

Красивото лице ги заслужава: съвършените нови anti-aging продукти от La Prairie

Красивото лице на всяка красива жена заслужава най-доброто сред добрите грижи за него. Кожата на лицето...

Hair преди 10 години

Красивото лице на всяка красива жена заслужава най-доброто сред добрите грижи за него. Кожата на лицето, нейната свежест, нейният тургур, цялостното усещане за грижа, при това максимално добра, са като емблема на елегантната жена, която умее да се грижи добре за себе си и своя капитал. А той е пряко свързан с прецизната грижа за кожата на лицето, а оттам – с перфектната ни визия.

Добрата грижа освен това показва уважение към самите нас, уважение и обич към всички, на които държим и обичаме, и любов към живота.

От първокласната марка за бяла козметика, швейцарската La Prairie, знаят това безукорно и правят удивителни неща, за да се случи. Тази есен те са приготвили два уникални продукта, абсолютни съкровища в кутийки, предназначени за твърде чувствителните и издайнически зони на околоочния контур и контура на устните.

Това са двете зони, които изискват специална и непрекъсната, висококачествена грижа, защото са нежни, деликатни и уязвими. Към тях именно насочва усилията си La Prairie с революционните си нови лансирания този сезон.

Това е частта от лицето ни, която изисква много специфична и ефикасна грижа, в това число превенция против процесите на стареене, подмладяване и поддръжка, възстановяване и рехабилитация. В същото време защитата на тази деликатна кожа трябва да е съобразена и с индивидуалната възраст.

Неоспорим факт е, че първите места по лицето, върху които се появяват бръчки, са около очите и устните. В тези части кожата не само е изключително тънка и поради това по-податлива на вредното въздействие на околната среда, но също така тези зони са предразположени към загуба на обем и поява на бръчки с течение на възрастта.

Експертите в грижата за кожата знаят, че все пак има ключ към съвършеното лице. Едно от гарантирано ефикасните решения са новите 2 продукта на всепризнатата козметична марка La Prairie: Anti-Aging Eye and Lip Contour Cream и Anti-Aging Eye and Lip Perfection à Porter. Те въздействат на уязвимите зони около очите и устните, като предлагат избор на текстура, плътност и краен ефект, както у дома, така и на път.

ANTI-AGING EYE АND LIP CONTOUR CREAM




Патентованият капсулован аминокиселинен комплекс започва да въздейства веднага за запълване на бръчките и вдлъбнатите зони около очите чрез действие подобно на "липо-пълнеж." Подпухналостта и тъмните кръгове намаляват, докато избистрящ комплекс работи, за да се предотвратят бъдещи тъмни кръгове около очите, благодарение на специално извлечени морски съставки /гликозаминогликани/.

Що се отнася до контура на устните, специални природни съставки придават обем и изглаждат кожата около устните. Приложеният охлаждащ апликатор позволява равномерното разнасяне на крема, което успокоява кожата при въздействието на формулата.

Крайният резултат: линиите и бръчките са запълнени, назолабиалните гънки са изгладени, придаден е обем на придобитите с възрастта вдлъбнати области, а хидратацията е възстановена.

Размер: 20 мл / 0.68 OZ.
Препоръчителна цена: 321 лева
Наличен от: септември 2013

ANTI-AGING EYE AND LIP PERFECTION A PORTER



Проектиран със специален замисъл по отношение на формата и функционалността, този уникален продукт е сгушен в шикозен сребрист корпус с две отделни отделения: в едното има крем-гел за очи, а в другото - балсам за устни. Този елегантен аксесоар за разкрасяване е подходящ за използване по всяко време, навсякъде и от всеки.

Три иновативни формули за изглаждане на линиите работят в синхрон, за да запълнят вече появилите се линии и бръчки, докато уникален сияен дифузер прикрива другите признаци на умора и стареене в областта около очите. В допълнение, морски и растителни екстракти въздействат, за да коригират видимите признаци на стареене, намалявайки появата на тъмни кръгове под очите.

Производно на растително етерично масло и дехидратирана хиалуронова киселина въздействат в синергия, за да помогнат за възстановяване на обема на устните, докато омекотяващ и хидратиращ комплекс гарантира, че устните няма да се белят или напукват.

Размер: 15 мл / 0,5 OZ.
Препоръчителна цена: 258 лв.
Наличен от: септември 2013



В крайна сметка, взискателните клиенти на La Prairie балансират ежедневните си дейности в един динамичен начин на живот, при пълен с ангажименти календар. Именно поради тази причина те търсят иновативни, високоефективни анти-ейджинг продукти, които да отговорят на изискванията на този нон-стоп ритъм, осигурявайки перфектен външен вид денонощно.

Anti-Aging Eye and Lip Contour Cream и Anti-Aging Eye and Lip Perfection à Porter са отговорът на това предизвикателство.

Очите и устните говорят красноречиво за възрастта. Дайте им възможност да кажат нещо интересно!
 
Още за двата нови продукта и цялата козметична гама на La Prairie търсете в laprairie.sarantis.bg

More Hair