Следва

Кой я носи по-добре: Рита Ора или Хелън Мирън

Петъчна доза СЕКС - 8 любими факта за Джейми Дорнан

От няколко часа красавецът модел и от време на време актьор е сочен от медиите по света като претендент за... 

Други преди 10 години

От няколко часа красавецът модел и от време на време актьор е сочен от медиите по света като претендент за ролята на Крисчън Грей в нашумелия вече, макар и все още в проект, филм „50 нюанса сиво”, по едноименния роман на Е.Л. Джеймс, станала, благодарение на книгата, една от най-добре платените писатели в класация на сп. Форбс.

Само преди седмица Чарли Хънам, който се спрягаше за главната роля, отказа да се снима в предвидения да излезе през август хит, поради други ангажименти, и така освободи мястото си за друг висок хубавец, с брада и с всички белези на мъжествеността, който да пасне великолепно на героя.

Въпреки че в книгата става дума за по-възрастен мъж, от чийто изумителен поглед и загадъчност е привлечена младата студентка Анастейша Стийл (в ролята е дъщерята на Мелани Грифит - Дакота Джонсън) и двамата се впускат в опасно еротично приключение, вярваме, че 31-годишният Джейми ще успее да придаде мъдростта и очарованието, необходими на този герой.

Разбира се, нищо не е потвърдено официално, а направените предположения за ангажимента на Дорнана може и да не се окажат верни. Така или иначе този мъж е толкова секси и без да му дадат ролята на Грей, поради няколко причини, които изброяваме в кратък, но достатъчен списък:

1. За кратко е бил гадже на Кийра Найтли. Двойката излиза в периода от 2003 до 2005г., след запознанството им на фотосесията за Asprey. В момента обаче е женен за актрисата и певица Амелия Уорнър (която пък е била омъжена за Колин Фаръл).

2. Участвал е в група. До 2008 г. Джейми и приятелят му Дейвид Александър основават група Sons of Jim. Веднъж подгряват турнето на KT Tunstall.

3. Той е северноирландско момче. Джейми е роден в Белфаст, графство Даун. Има две сестри (една по-малка и една по-голяма), баща му е акушер-гинеколог, а майка му за съжаление умира, когато е тийнейджър.



4. Бил е много успешен модел. В един момент от кариерата си на модел печели по 10 хил. паунда на ден като позира за световните марки Dior и Armani. Работил е с Ева Мендес в кампанията на Calvin Klein и е позирал рамо до рамо с Жизел Бюндхен за Aquascutum.


5. Първоначално е искал да бъде състезател по ръгби. Бил е краен нападател в Belfast Harlequins, но отпада в университета, за да се съсредоточи върху ръгбито.Там също не му провървява и се записва в училища за драма. В крайна сметка не се занимава и с актьорско майсторство, а работи в пъб в Knightsbridge.

6. Пада си женкар! Слухът през 2006 г. е, че излиза със Сиена Милър, Линдзи Лоън и Кейт Мос. Не едновременно, надяваме се!



7. Дебютира като актьор във филма „Мария Антоанета”. Помним очите му, които гледаха омагьосващо влюбено своята кралица, в ролята - Кърстин Дънст, когато изигра красивия шведски аристократ Ферзен, приказният любовник, спасител и единствен любим на Мария Антоанета в брилянтно добрия филм на София Копола.

8. Мъжкият Кейт Мос. Така го наричат от GQ, както и по-късно от Ню Йорк Таймс. И има зашо. Погледът му се помни, очите му те събличат, а устните му играят в мъжествени гримаси. Просто съвършен. 





















More Други