Следва

Анджелина Джоли с децата - подготовката за Хелоуин е в пълен ход

Обичта на известните: Орландо Блум и Миранда Кер въпреки развода

Въпреки слуховете, че Миранда и Орландо минават през доста тежък период, 30-годишната...

People of art преди 10 години

Двойката обяви раздялата си дни по-рано, но синът им Флин остава техният първи приоритет.

Въпреки слуховете, че Миранда и Орландо минават през доста тежък период, 30-годишната моделка и 36-годишният актьор бяха сложили широки, брандирани усмивки, докато се разхождаха с 2-годишния им син Флин в Сентръл Парк, Ню Йорк, в събота досущ като едно истинско и щастливо семейство.

Орландо дори бе видян да целува вече бившата си съпруга по бузата в късния петък следобед, когато двойката се прибира заедно в апартамента на модела.

В събота двамата отново бяха засечени да разиграват етюда на безоблачно щастие и по нищо не напомнят на хора, които са в процес на развод. Миранда бе вярна на своя много семпъл стил, облечена в тъмносини скини дънки и вталено палто, а очите й бяха скрити зад тъмни очила.

Орландо бе заложил на бежов пуловер върху кежуъл дънки, като кариран шал и черна бейзболна шапка го предпазваха в студеното Ню Йоркско утро.

Малкият Флин пък изглеждаше много доволен и щастлив, облечен в пухено яке и хванал под ръка двамата си звездни родители.



Действително актьорът и австралийският модел се справят много добре с подялбата на родителското бреме, както и с тежкия развод, който шокира феновете им. Съобщението гръмна в медиите едва в петък, а в събота Орландо заяви уверено, че той и Миранда ще си останат все така близки. „Ние сме семейство, а не приятели”, каза гласно звездата от Властелина на пръстените пред TMZ, който в момента е ангажиран с проекта на Бродуей „Ромео и Жулиета”.

Една от най-обичаните двойки призна, че романсът им е приключил „по приятелски” и взаимно съгласие и двамата ще продължават да се подкрепят в отглеждането на детето им.

Орландо започна да излиза с ангела на Виктория Сикрет през далечната 2007 година, а три години по-късно, през юли 2011 се ожениха, като през януари същата година на бял свят се появи синът им Флин.

Наскоро актьорът от „Карибски пирати” пусна на пазара на недвижимите имоти своето имение в Лос Анджелис с цена 3 милиона долара.

Въпреки официалната новина за развода им, актьорът не спомена нищо пред американското ток шоу Live! with Kelly and Michael., на което бе поканен. Все пак бяха минали едва часове от новината за раздялата му с горещия модел след тригодишен брачен живот.



Пред Кели и Майкъл обаче Блум сподели, че обича да се разхожда с момчето си сред природата.

„Обичам много да се разхождаме заедно сред природата. Онзи ден, докато обикаляхме, видяхме хеликоптер. Помните ли как се почувствахте за първи път, когато видяхте нещо такова? Е, можете да си представите физиономията му и колко щастлив беше”.

Когато Орландо и Миранда потвърдиха развода си в четвъртък, представител на британския актьор заяви новината и пред E!News: «Орландо Блум и Миранда Кер се развеждат по взаимно съгласие, след като са били разделени през последните няколко месеца».

Само седмици по-рано вече бившата двойка пусна своята къща в Ел Ей за продан.




















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра