Следва

ПП като просто прекрасна - Лара Стоун в първа сесия след раждането

Защото го заслужава: Блейк Лайвли е новото рекламно лице на L’Oreal

Успешният американски сериен филм “Gossip Girl” приключи преди година, но интересът към...

Hair преди 10 години

Успешният американски сериен филм “Gossip Girl” приключи преди година, но интересът към актрисите Блейк Лайвли и Лейтън Мийстър, които изиграха емблематичните главни роли на приятелките Серина ван дер Уудсън и Блеър Уолдорф, изглежда все още не е приключил.

Само преди седмица френската козметична компания L’Oreal Paris обяви Лейтън Мийстър като новото рекламно лице на луксозната линия продукти за кожата на лицето Biotherm.

Преди броени часове козметичната империя, ситуирана в Париж, потвърди слуховете, че звездната красавица Блейк Лайвли е новият говорител на марката.
 

Все още не е ясно в какви кампании на бранда ще се включи блондинката и настояща съпруга на холивудския чаровник Раян Рейнолдс, но едно е сигурно – 2014 определено ще бъде годината на Блейк и L’Oreal.



В свое медийно изявление глобалният президент на козметичния гигант съобщава: “Блейк Лайвли се превърна в символ на красотата за новото поколение – с красивата си златна коса, с блестящия си поглед, с озаряващата усмивка. Гордеем се, че тази харизматична и вълнуваща актриса вече е част от семейството на L’Oreal.”

Чаровната блондинка и друг път е ставала рекламен посредник на марки, свързани с модата и козметиката. Преди време тя бе лице на парфюма Gucci Premiere, а съпругът й Раян бе дал лика си в полза на аромат на BOSS.



За своето ново поприще Блейк споделя: “За мен е чест да се присъединя към тези невероятни жени, представлявали L’Oreal през годините. Израснала съм с техните послания от рекламите и осъзнавам колко е важна моята роля.”

Тепърва ни предстои да разберем какви нови продукти ще рекламира звездата от “Клюкарката”. Малките подробности, които можем да издадем в аванс, са че част от тях ще са нов BB крем със слънцезащитен фактор, нова линия червила, както и иновативен овлажняващ крем за лице.


 

More Hair