Следва

Петъчна доза СЕКС: Момчетата в новите рекламни кампании

Крадем визии! Този път са 3, и трите от топ модни редактори

Факт е, че дори и да не ни се иска безспорно и сляпо да се доверяваме на модните редактори на големите списания...

All fashion преди 10 години

Факт е, че дори и да не ни се иска безспорно и сляпо да се доверяваме на модните редактори на големите списания като Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, W magazine и т.н., често ни се случва да пожелаваме да сме като тях, поради един простичък факт. Тези жени го умеят добре, твърде добре, и обличането, и съчетаването, и излъчването, и моментът на изненада и всички други условия на стиловия успех.

Те не само умеят да подбират идеалните трендове и хитовите дрехи, аксесоари и прочие за сезона, но и ги носят върху себе си с удивително удобство, майсторство, харизма, по възможно най-оригиналния и иновативен начин.

Днес, в новата ни рубрика Крадем визии! ви представяме три различни избора в есенното облекло, които бихме, и дори вече започнахме работа по това, изкопирали от глава до пети. Избрахме за старт три от любимите ни модни редакторки, утвърдени, силни и безгрешни, за които вече сме свикнали на модните седмици да са толкова интересни, колкото и самите нови колекции на топ дизайнерите. А понякога и повече.

Мирослава Дума (OK, Harper's Bazaar, Buro24/7), Анна дело Русо (Vogue Япония) и Джована Баталия (W, L'Uomo Vogue) и как откраднахме визиите им - в галерията горе>>
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.