Следва

Nirvana - първият аромат на сестри Олсен

TRUSSARDI MY NAME - Името му е ЖЕНСТВЕНОСТ

Той е чисто новото ухание на италианската модната къща, превърнато в пътуване към вече познати места с цел...

Body преди 10 години

Нарича се MY NAME и се впуска в най-дълбоките сетивни сфери на женската същност. Името му изразява идентичността на всяка жена и нейната връзка със света в един деликатен баланс между колективни и отличаващи се лични качества. Тя е едновременно уникална и универсална като демонстрира характер, без да е своенравна.

Впечатлява се от градската естетиката на Милано – един град, който притежава дълбока връзка с марката Trussardi, вечно жив с красивите дворове и скритите интериори на своите дворци.

Той е чисто новото ухание на италианската модната къща, превърнато в пътуване към вече познати места с цел преоткриване на една неустоима ароматна история и намиране на свой собствен път. Път, който ни води подобно на спирала направо към нашето вътрешно „аз”.

Поставен е в деликатна и много красива бутилка, вдъхновен от същността на женствеността, и е визуална интерпретация на женската съблазън.

Както и мъжкият ароматът на Trussardi - MY LAND, Trussardi MY NAME е проектиран от архитект Антонио Сетерио, който изследва нови хоризонти за постигане на естетична хармония и даване на един нов смисъл на съвършенството.



Прозрачният стъклен флакон с фино заоблени ъгли е декориран от серия овални елементи, които наподобяват на отличителната форма на логото на Trussardi и отразяват светлината отвътре навън, подчертавайки приятния бледорозов цвят на аромата. Хрътката - историческият символ на бранда, е позиционирана в центъра и е запълнена със златен нюанс, а великолепен надпис като че ли нашепва от стъклената опаковка „MY NAME”. Малък трибют към античните спрей флакони е капачката на MY NAME, която е обвита с фина сребриста мрежа и освобождава деликатните нотки парфюм, докато е на бюрото, в чантата или в будоара ни.

А уханието, което се носи от нея, незабавно съблазнява. Ароматът на Trussardi MY NAME е израз на чистото удоволствие, обвито с воал от импулсивен чар. Симфония от благородни и ценни съставки, които показват люляка в нова светлина. Деликатната композиция от бели виолетови цветя и хелиотроп е във върха на този наистина пристрастяващ парфюм. Подчертавайки елегантната силата на Trussardi, комбинацията от пленителния люляк и съблазнителната калия правят аромата самонадеян и неустоим.

Когато е върху кожата, парфюмът излъчва флиртуващи нотки на ванилия, обгърната от мускус и амброксан. Ароматът Trussardi MY NAME ни заявява, че няма по-подходящ момента от този СЕГА, за да бъдем красиви, сияйни и себе си.








Цялата тази женственост като източник на вдъхновение се усеща и в реклманта кампнаия на MY NAME, чийто клим е заснет от наградени с Оскар режисьор Габриел Салваторес, а героинята е самата Гая Трусарди - криейтив директор на Trussardi Group и член от четвъртото поколение на семейството Trussardi. Една истинска жена на успеха, която следва целите си с решителност. Тя знае как да се изразява и го прави успешно, намерила истинската си същност в продължение на житейския й пътя, благодарение на Trussardi MY NAME.



ВРЪХ

Бели виолетки
Цвете Хелиотроп

СЪРЦЕ
Люляк
Калия

ОСНОВА

Мускус
Амброксан
Ванилия

Ароматно семейство: Цветно–Мускус-Амбър
Нос: Aurélien Guichard

Характеристика на уханията:

БЕЛИ ВИОЛЕТКИ
Белите виолетки притежават деликатен, изтънчен аромат с флорални и пудрови нотки. Техният аромат нежно се слива с чувствеността на лилията.

ХЕЛИОТРОП
Хелиотропа има успокояващи ванилови тонове, които придават на аромата приятен завършек. Жизнерадостно и сияйно ухание, което добавя лек цветен акорд.

ЛЮЛЯК
Флоралните оттенъци на люляка придават сладост и наситеност на аромата. Този свеж пудров акорд разкрива неговата чувственост.

ЗМИЙСКО ГРОЗДЕ
Цветето „змийско грозде” завършва букета на този парфюм и носи обгръщащо усещане за аромата.

МУСКУС
Мускусът дава завършеност на аромат и оставя чувство на възторг. Той е топла и чувствена нотка, която се усеща върху кожата. Мускусът обогатява базовите нотки на парфюми с интензитет, устойчивост и собствен характер.

АМБРОКСАН
Амброксана прави уханието плавно и също така добавя ненадмината чувственост. Той разкрива деликатните нотки на аромата и му придава жизненост.

ВАНИИЛИЯ
Ванилията осигурява сладки и успокояващи нотки, които се комбинират особено добре с ориенталските парфюми. Нейната топлота и пикантност придават на аромата характер и чувственост.

За да е още по-хубаво с името и концепцията MY NAME е кръстена и линия за тяло. Изключително прецизна, приятна за употреба, ефективна и иновативна. Сърцето на цялата линия е един изключителен и оригинален комплекс, който съчетава хиалуронова киселина (поддържа кожата хидратирана, мека и кадифена) и екстракт от памук (има нежни успокояващи свойства).

Душ гел: този деликатен кристално-розов душ гел е предназначен за нежно почистване на кожата. Благодарение на балансираната си формула, гелът създава мека кремообразна пяна, която лесно се изплаква. Кожата остава кадифена, невероятно мека и леко ароматизирана със сияйните нотки на Trussardi MY NAME.

Лосион за тяло: тази нежен лосион с богата текстура е идеален за ежедневна грижа за тялото. Един истински момент на удоволствие за кожата - този луксозен, в светло-розово, лосион оставя кожата изключително мека и приятно ароматизирана с ясно разпознаваемите нотки на Trussardi MY NAME.

Спрей дезодорант: тази безопасна, ефективна формула осигурява свежест през целия ден. Благодарение на формулата си на базата на алкохол, тя се абсорбира бързо и оставя кожата свежа и уханна с Trussardi MY NAME.
 

More Body