Следва

Етюди в камък

Майли Сайръс скандализира с джойнт в ръка, докато получаваше награда MTV

Майли Сайръс скандализира с джойнт в ръка, докато получаваше награда MTV

People of art преди 10 години

 

Скандалното дете-чудо на поп-сцената Майли Сайръс бетонира мястото си на Най-скандалната певица на момента като предизвика зрелищен и перфектно изчислен ПР-ски скандал, като запали джойнт, докато получаваше наградата си за най-добро видео на церемонията по раздаването на Европейските музикални награди на MTV преди вечер в Амстердам.

Майли откри шоуто, танцувайки с жена със среден ръст, наречена "Малката Бритни".



За да вземе наградата си, Сайръс се качи на сцената в плътно прилепнало бяло боди и обувки на огромна платформа, също в бяло. "Нямам място за наградата, но в чантата си открих това...", каза тя. След което извади недопушен джойнт от чантата си и го запали в зала "Ziggo Dome" в холандската столица.

Отделно, както е видно от снимките, на червения килим на събитието Майли носи също толкова невъобразим тоалет - този път не боди, а рокля с принт и гол гръб и детайли отстрани и отзад, всички така направени, че да подчертават тънката й и секси фигура, и на практика да отговорят на очакванията на публиката.

Дрехата на певицата носеше принтираните образи на рапърите Tupac и Biggie Smalls, с думата 'VIOLENCE', опасваща бедрата й, и отговора, лепнат отзад - 'Please Stop'.

Иначе, Кейти Пери спечели отличието за най-добра певица на тазгодишните Европейски музикални награди на MTV, побеждавайки Лейди Гага и Майли Сайръс. Тя изпълни и новата си песен "Unconditionally".

Британско-ирландската момчешка група One Direction получи награда за най-добър поп, а американският рапър Еминен - наградата "Глобална икона" за цялостно творчество и за най-добър хип-хоп.

Бандата 30 Seconds to Mars взе наградата за най-добра алтернативна група, а фронтменът на бандата Джаред Лето призова присъстващите да запазят минута мълчание за жертвите на тайфуна "Хайян".

За четвърта поредна година Джъстин Бийбър запази позицията си на най-добър певец, а Бионсе и Бруно Марс бяха отличени съответно за най-добро изпълнение на живо и най-добра песен.

Китайката Крис Лий получи наградата за най-добър международен изпълнител.








 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра