Следва

Ръкавици Jil Sander

Кой ги носи по-добре – Ким Кардашян или Кание Уест

Няма спор, че Ким и Кание са двойката на годината. Наскоро сгодените звезди, оказва се, са в...

All fashion преди 10 години

Няма спор, че Ким и Кание са двойката на годината. Наскоро сгодените звезди освен че много си приличат, между тях съществува хармония и в чисто стилово отношение.

Още в началото на връзката им списание Life and Style разгласи новината, че влюбените са похарчили над 4 милиона долара, вероятно с цел гардеробите им да са в съзвучие както имената им.

От едноцветен ансамбли до взаимната им любов към кожата, при Кимие (както наричат двойката феновете им, от Ким+Кание) вкусът е уеднаквен, повлиян повече от запазения силно фешън стил на Кание, по-малко от неумерените визии на Кардашян.

За момент обаче ще разделим двойката и ще разгледаме поотделно Ким Кардашян и Кание Уест в умението им да носят едни и същи дрехи и стилове. А кой ги носи по-добре, можете да дадете гласа си в анкетата най-долу:

Кожа




Преди време се носеше слух, че Кание стои зад стайлинга на Ким и изглежда, че точно той й подсказва за супер готините кожени панталони. Докато Ким е в скини модел, рапърът предпочита по-широкия, типично мъжки вариант, и слава Богу!

Деним



В едно от първите си излизания след раждането на дъщеря си Норт, Ким облеча дънковата риза на гаджето си. Кание пък преди това я носи в Ню Йорк година по-рано в ансамбъл с .

Кожа с косъм



Разбира се двамата не престават да показват любовта си към естествените материи. Този път обаче в пухкави връхни дрехи.

Качулки



На или извън червения килим, Кимие са винаги в тон. Спортната си визия Ким демонстрира след тренировки във фитнес клуб, а Кание се маскира в син суитчър, за да се разхожда свободно из нюйоркските улици.

Малка черна рокля/черен смокинг



Четири месеца след като съобщи за бременността си, нежната половинка на Уест се появи с малка черна рокля, очертаваща извивките й, и със златен акцент на врата на MTV Movie Awards, а гордият татко носи смокинга си по време на Met Gala, където ескортира любимата си.

Монохромно



Месеци след като роди, реалити звездата се появи в публичното пространство в рокля в телесен цвят и вълнено палто Max Mara, а господин Уест е забелязан от горе до долу облечен в черно, заснет от папарак на улицата.

Бяла тениска и дънки



И звездите често прибягват към класическите модни хитрини като комбинацията бял топ и син деним. Към много базова визията си Кардашян е сложила кафяви ботуши над коляното и очила в тон с тях, докато Уест е прибягнал към по-ежедневен ансамбъл с изпокъсани джинси.

Животински принт



Няма как да не забележим, че цветните принтове и момичешките роклички са изчезнали от гардероба на Ким, откакто е с талантливия рапър, но пък се радваме да видим, че леопардовото все още се носи и от двамата.

Дълги палта



Небрежно и за двамата. Кардашиян на обичайна разходка из града, а Уест го носи на дизайнерско ревю в Париж.

Аксесоари



И двамата демонстрират любовта си към първородното си дете, като носят галеното му име, Нори, на златна верижка. Бебето Норт Уест се роди през юни 2013-та.
 

Анкета

На кого му се получава по-добре?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.