Следва

Кейт Мос във влагата на Лондон - малко по-различна, отколкото в Playboy

Victoria's Secret Fashion Show 2013 - Зад кулисите на дефилето

Тази седмица със сигурност е наситена с много модно напрежение; припомняме, че най-новата колекция на...

All fashion преди 10 години

Тази седмица със сигурност е наситена с много модно напрежение; припомняме, че най-новата колекция на френско-шведската колаборация Isabel Marant и H&M ще бъде пусната официално днес.

В сряда вечерта пък в Ню Йорк се проведе едно от най-очакваните модни дефилета на годината след Модните седмици - шоуто на Victoria's Secret. Ще можем да се насладим на пълния му блясък на 10 декември, но благодарение на социалната мрежа Инстаграм имаме невероятната възможност да надничаме по малко зад кулисите на шоуто.

Като говорим за тях, синеоката Адриана Лима специално за изданието на Карин Ройтфелд, CR Fashion Book, пусна кадри на един от тоалетите си за шоуто. Визията е вдъхновена от Лондонската традиция за Pearly Kings and Queens (Скъпоценни крале и кралици), която е част от специалния раздел на шоуто, посветен на брит шик инвазията. Адриана е кралица, а колежката й Бехати Принсло влезе в ролята на нейна стража. А другите брит елементи са момичешката банда Neon Jungle, която пя редом до Тайлър Суифт.

За друг от своите тоалети Лима споделя, че е вдъхновен от раздела „Нощ в Париж”, идеята за която се ражда от реклама, снимана в Града на любовта. „Аутфитът е за една едновременно силна и романтична жена. Третата ми визия пък е на снежен Ангел и носи много коледно настроение”. Освен това супермоделът споделя пред CR Fashion Book как се подготвя за снега, и, изненада, подготовката не включва клекове или напади: „Обикновено тренирам малко по-здраво преди падането на снега, но покрай шоуто просто гледам да бъда в добра форма. Започнах да чета и една много духовна и емоционална книга, която помага за душевното ми равновесие”.

В галерията можем да видим как Ангелите Алесандра Амброзио, Даутцен Крус, Карли Клос, Бехати Принсло и тазгодишната носителка на Fantasy Bra, Кандис Суинпоул, се подготвят за ревюто вчера. Освен строгите диети и изтощителните тренировки, момичетата изтъпряват и дългите часове грим, прическа и разкрасяващи процедури, за да превърнат шоуто в най-бляскавото дефиле за тази година.

Блясъка и пищността на Victoria's Secret Fashion Show 2013 можете да видите тук>>
 

More All fashion