Следва

Дъщерята на Кание Уест и Ким Кардашян ще е лице на «Givenchy»

Стил урок на седмицата - Полата с цепка най-отпред

Истински образец за това как молив кройката въздига силуета до най-висша форма на елегантността, подкрепена...

All fashion преди 10 години

Полите с цепка или модел „прегърни ме” определено ще владеят не само подиума, но и улиците този сезон.

Дължините им са всякакви. 

Същото важи за цветовете, материите, стиловете, както и за дамите, които ги носят – от бунтарски настроени свежи блогърки до модни гиганти като Уляна Сергеенко.

Ако ви се намира подобна дреха, съветваме ви по-бързо да я разходите по улиците на София, като за урок ви служат показаните по-долу примери.

Как се получава това красиво и поощряващо женствеността стилово приключение с полата с цепка в най-студените дни на ноември, намираме успешната формула за всеки от различните й варианти. 

1. Пола с цепка в тържествен тон по примера на Сергеенко:



carolinesmode.com

Истински образец за това как молив кройката въздига силуета до най-висша форма на елегантността, подкрепена от дантелата, червения сатенен ток и цялото излъчване на очарователната руската жена. Почти непостижим аутфит в условия, различни от тези на град, модна столица, по време на Fashion Week, но прекрасен и вдъхновяващ. 

2. Лежерно 


theblondesalad.com


carolinesmode.com

Полата е мини размер, дава свобода на движение и много лесно влиза в съчетание с тениските през лятото, с едро плетения пуловер през есента, с палтото, което да е по-дълго от нея, ботите до глезена и може би черния чорап през зимата. Коженото яке е съвсем на мястото си, както и белият градски кец Converse.

3. Вариантът "oт 9 do 5"


Thelocals.dk


Vogue


V magazine

Тук дължината е изначално важна - тя е средна, т.е до средата или малко под коляното. Цепката е голяма, висока, но всичко останало е умерено - очевидно е, че на такава пола сако или палто oversized модел, пуловер с поло яка или суитчър, голяма чанта или пък само портмоне в ръка по време на обедната почивка са нейните верни другари.
 

More All fashion