Следва

Мисис Свят 2013

Ким Кардашиян и козуначената естетика

Ким Кардашиян е много готина мадама. Има уникална кожа, прелестно лице, секси до умопомрачаване фигура...

Fashion преди 10 години

Ким Кардашиян е много готина мадама. Има уникална кожа, прелестно лице, секси до умопомрачаване фигура. Но, козуначената естетика, присъща на бомбата, взе да ни засяда на глътката, вероятно защото са пости, а може би просто защото и най-мекия и вкусен козунак байгънясва, като е по много.

Виждаме госпожа Ким на входа на изложбата на големия фотограф Марио Тестино в Ню Йорк в поредица от ефектни, вярно, снимки, в които звездата е издържана в светло боди в екрю на Вероник Лерой от зимната колекция на дизайнерката и в много тясна и дълга пола в подобен нюанс. Тоалетът окончават чифт сандали от златиста кожа и малък клъч, пак в златно.

Тази жена има невероятен педикюр и е наистина страхотна, но точно в този исторически момент прищафъкнатата й пищност ни идва свръх.







Вижте още в петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

More from View Sofia

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.