Следва

Нова блондинка в Холивуд – Джесика Алба вече е руса

Бъди блестяща на празниците със специалното предложение от Delarom

Броени дни преди началото на декември, когато треската около празниците все още не ни е...

Hair преди 10 години

Броени дни преди началото на декември, когато треската около празниците все още не ни е завладяла е най-подходящият момент да откраднем няколко часа от ежедневието, които да посветим на себе си. Да си осигурим заслужената грижа за свеж тен и красива кожа, така че в празничните вечери да се чувстваме истински самоуверени и щастливи.

Козметиката, на базата на натурални продукти е прекрасно решение, защото разкрива естествената красота на кожата. За интензивна подмладяваща терапия, специалистите от Delarom, препоръчват продуктите от серията за ефективен лифтинг с хиалуронова киселина „Цел:Подмладяване”. Това е идеалния начин да си осигурите видимо подобрение на тена и овала на лицето в краткото време до Коледа.

Другата добра новина e специалното предложение на Delarom за празниците, а именно:

Празничен комплект „ Цел: „Подмладяване”: Delarom премиум тотал лифт комплектът съдържа 2 продукта:

Лифтинг крем за лице с хиалуронова киселина и екстракт от луковицата на нарцис, 50мл и лифтинг серум за околоочения контур с  хиалуронова киселина, 15мл.



Продуктите са базирани на научна разработка, получила Нобелова награда за медицина през 2009, за откритието на теломерите и теломеразата. Учените доказват, че забавянето на клетъчното делене предотвратява унищожаването на хромозомата и удължава живота на клетката. От гледна точка на козметичната дерматология, това означава, че е открит механизмът за запазване виталността на клетките, които произвеждат колаген и еластин, отговорни за младежката свежест на кожата.

Вечният въпрос, който ни занимава, когато говорим за поддържаща козметика е, кога ще се забележи благоприятната промяна. Отговорът на „Цел:Подмладяване” се съдържа в клиничните тестове за ефикастност, направени от независима лаборатория за Delarom. Резултатите са измерени с помощта на 3D скенер

Лифтинг крема - намалява дълбочината на бръчките с 15, 9% след 28 дни употреба.

Лифтинг серума за околоочния контур - намалява дълбочината на бръчката с 21% незабавно - само 1 час след нанасяне!

Продуктите на Delarom можете да откриете в аптеките!

Очаквайте през декември от Delarom още :

Празничен комплект „Премиум инфинит уайт” – за съвършен тен;
Празничен комплект „ Цел: „Подмладяване”, Delarom премиум „Глобална защита против стареене” - иновативна серия за регенериране на кожата.

Промоционалната цена на празничния комплект е 225 лева, което е със 103.90 лева по-малко от общата цена на двата продукта - 328.90!


 

More Hair