Следва

През седмицата ще видим ОЩЕ...

Коледната картичка на семейство Кардашиян

Ежегодно преди коледните празници членовете на фамилията Кардашиян...

People of art преди 10 години

Ежегодно преди коледните празници членовете на фамилията Кардашиян, която нараства с всяка изминала година, застават пред обектива за колективна празнична картичка. Всички са облечени в една цветова гама и се усмихват като по команда, за да бъдат хванати в страхотен кадър от още по-страхотен фотограф.



Тази година за семейният фотос се е погрижил Дейвид Ла Чапел, който е подредил Ким, Кортни, Клоуи, Крис Дженър, Брус, Кендъл, Кайли и децата Пенелопе и Мейсън на фона на футуристичен декор, който по абстрактен начин показва, влиянието на фамилията в "поп културата", която често обозначава понятието за... развлечения.



Цялото семейство е облечен в черно. Ким е увековечена да позира гордо на показвайки всичките си прелести, докато сестра й Клоуи е заложила единствено на блестяща черна рокля и племенника си Мейсън за този исторически в годината момент. Кортни, междувременно, е застанала близо до Клоуи, държейки дъщеря си Пенелопе, която единствено е в различен цвят рокля за специалния случай. 



Виж промяната и Коледните картички на семейство Кардашиян и през предходните години...


Кланът Кардашиян и бялата приказка през 2012


Кланът Кардашиян през 2011-та


Кланът Кардашиян през 2010-та


Кланът Кардашиян през 2009-та


Кланът Кардашиян през 2008-ма










More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра