Следва

Джесика Алба - бременна за трети път

Никол Кидман отказва да остарее

Догодина една елегантна холивудска красавица, носителка на Оскар, ще се превъплъти в друга елегантна холивудска красавица, също носителка на Оскар...

Лица преди 10 години

Догодина една елегантна холивудска красавица, носителка на Оскар, ще се превъплъти в друга елегантна холивудска красавица, също носителка на Оскар.

Никол Кидман
става Грейс Кели в Grace of Monaco, биографичната суперпродукция, предвидена да тръгне по американските кина през март.

Действието във филма се развива в началото на 60-те, когато Грейс Кели вече е принцеса на Монако и съпруга на принц Рение III (изигран от Тим Рот). Тя трябва да използва целия си талант и задкулисно влияние, за да помогне на съпруга си, след като Шарл де Гол, вбесен от данъчните облекчения на Монако, дава ултиматум на Рение до 6 месеца да промени неудобните за Франция закони.

Вече се появиха първите снимки на Никол Кидман като Грейс Кели, както и тийзър на продукцията, който загатва, че 46-годишната австралийка е направила една от най-великите си роли.




По този повод сп. Vanity Fair припомни личната съдба на самата Кидман от изгряването й, през брака и раздялата с Том Круз, до свободата, постигната заедно със сегашния й съпруг Кийт Ърбан и децата им.

През годините актрисата се е появявала множество пъти на страниците на Vanity Fair и снимките в списанието образуват един същински фоторазказ за живота на звездата - и свидетелстват за категоричния й отказ да остарее.



(http://www.webcafe.bg/)

More from View Sofia

More Лица