Следва

10 красиви неща с цвят на вкусна бисквитена торта

Ерата на селфито

Според последните астрологични данни се намираме в Ерата на Водолея...

Fashion преди 10 години

Според последните астрологични данни се намираме в Ерата на Водолея.

Ние обаче виждаме нещата по малко по-различен начин: намираме се в Ерата на споделянето, в Ерата на главоломно смаляващото се лично пространство, в Ерата на Instagram и Facebook.

Тенденцията за "шерването", или по-адекватното "споделянето", буквално ни завладя с един удар, а сред най-върлите почитатели са богатите и известните; ако те доскоро ревностно пазеха личния си живот и какво се случва в него, то сега пикантериите и сочните детайли не спират да ни заливат от профилите им в социалните мрежи.

Дори Оксфордския университет трябваше да склони глава и да развее бялото знаме пред величието на селфито. Селфи бе обявена именно от Оксфорд за думата на 2013 година, но то предизвика след себе си нова лавина от Instagram термини: TMI=Too Much Information, или с други думи, Твърде Много Информация; Belfie=Booty+Selfie, което преведено на български обозначава снимка на чифт бузки (да, тези на дупето); Telfie=Toilet+Selfie, познато на всички ни като снимка пред огледалото в тоалетната, и много, много други.

В специална звездна селфи селекция решихме да обединим кадрите, които ни накараха да сложим ръка пред очите си и да кажем: TMI!!!

Сред номинираните откриваме Джъстин Бийбър, Ким и Кортни Кардашиян, Ники Минаж, Аманда Байнс, Хайди Клум, Лейди Гагаи други звездни лица.

Искрено се радваме на разголения Джеймс Франко, който реши да се похвали със стегнато тяло след усилена фитнес тренировка.

Като най-фрапиращи можем да определим:

  чупката ала прет-а-порте на Даниел Лойд, на която ясно можем да видим как дамата е заела провокативна поза върху тоалетната чиния;

  ДУПЕТО на Мис Ким Кардашиян, бъдеща Мадам Уест, демонстрираща сексапилните си форми в бял изрязан бански. Лаконичният коментар на Кание по случая, припомняме, гласеше: „Веднага се прибирам!”;

  Ники Минаж и нейният костюм за Хелоуин, изрязан на „стратегически” места; белезниците пък са чудна притурка към тоалета;

  Рибки, похапващи мъртва кожа?! Въпреки че става дума за разпространена козметична процедура за педикюр, Кортни Кардашиян можеше да ни спести подробностите...

  Майката на всички чудовища, Лейди Гага, щракната в по-скоро странна, отколкото провокативна комбинация от мустак, цветя, не където трябва, особена поза и твърде бял грим... но, тя никога не е желаела да бъде като останалите.

 

More Fashion