Следва

Обувки MaxMara

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Миси Джейд Айело...

All fashion преди 10 години

Заслужена награда

...получи нашият любимец Лагерферд. Призът Neiman Marcus Award му беше връчен от бордовата директорка Катрин Катц по време на церемония в Далас, щата Тексас, на 11 декември, а основание е дългогодишният принос на дизайнера в областта на модата.

Лагерфелд беше с типичната си, знакова за него ахроматична визия, кореспондираща с предпочитаните от Коко съчетания. А тя също е получила това изключително отличие приживе.

По време на напълно шанелското афтър-парти по този радостен повод, Metiers d'Arts show, гостите бяха настанени в ретро кадилаци, откъдето гледаха новия филм на лейбъла - The Return.

Настина харесваме и повода за наградата, и церемонията, и автентичното последвало забавление.



Въобще не искаме да знаем какви подаръци се крият долу





...под коледното дърво. Ама вижте го само! На мероприятието Sunday's Jingle Bell Ball нещо изникнало пред очите на лондончани. В червено и зелено, увенчано с цветове и плодове под формата на коледни играчки и напрягащо очните ябълки. С амбицията да бъде вечнозелена и да расте, но да не старее, Гага този път не е в челната ни fail петица. Дали защото сме размекнати от предстоящите празници, или пък този път Гага е наистина хармонична и по-естетична, трябва да й признаем, че не ни дразни. Даже направо ни създаде коледно настроение.

Романтичното настроение









...е позволено и дори задължително по празниците, затова очакваме някой наш фен да ни почерпи с билет за изложбата на Кралския музей V&A “Сватбени рокли от 1775 до 2014г”(Великобритания).

Спокойно, имате време да организирате културния туризъм, защото изложбата ще започне от 3 май 2014 и ще продължи цели десет месеца, та чак до 15 март 2015г.

Засега имахме възможността да харесаме единствено „тийзъра”, няколко мамещи окото и изкушаващи ни да мечтаем за приказни сватби рокли.

В колекцията ще намерят своето място иконичните дизайни на Джон Галиано, Норман Хартнел и Анна Валентин, а засега можем само да си ги представяме.

Грузинско чудо



Начело на модна къща Mugler. Давид Кома поема доста отговорни криейтив задължения, а именно тези на главен дизайнер, на мястото на обичания от нас Никола Формичети. Харесваме стила на Кома, а самият 28 годишен дизайнер е във възторг от новото си работно място. В интервю той споделя: „За мен Mugler е най-невероятната модна къща с неоспоримо дръзко наследство.” Дързък е и дизайнерският почерк на Кома, който се движи по ръба на сложни геометрични конструкции, но винаги с внимание към формата и логиката на човешкото тяло. Успех!

Вундеркинд


Миси Джейд Айело













Миси Джейд Айело е новото дете-чудо на модната индустрия, след като едва единадесетгодишна тя покорява пазара с тениските, на които е дизайнер. Формулата на успеха за сладурката е бяла класическа тениска плюс лична рисунка, илюстрираща значим съвременен дизайнер. Както разбираме от тениските, любимците на Миси са Лагерфелд, Галиано, Донатела, Ямамото и Ана Уинтър, а ценителите на младия й лейбъл Missy X са напълно съгласни с избора й.
 

More All fashion