Следва

Пуловерът за всеки ден

Street Style 2013... Най-добрите тенденции от улицата

В първите дни...

Street Style преди 10 години

В първите дни на новата година отдаваме заслужена почти на старата, като правим обобщение на най-доброто, което ни се случи в чисто моден план през 2013-та.

Стартираме с една прекрасна доза стрийт стайл от улиците на модните столици, която въпреки цялото многообразие от колоритни, различни по стил и занимания хора, показва общата картина на тенденциите през 2013-та:

Acne, Givenchy, Kenzo


2013-та определено бе годината на емблематичните пуловери, категоричен акцент по време на всяка модна седмица. Открояваха се обаче най-силно апликираните модели на Kenzo, Givenchy и Acne, чиито лога и щампи се превърнаха в култ на улицата. 









Небрежно

Комфортът на улицата се превърна в силна тенденция през 2013-та година, точно какъвто е и автентичният стрийт стайл, различен от луксозните ансамбли, които сме свикнали да виждаме по време на модните седмици. Красотата на този стил е в неговата небрежност и все пак не прикрива нищо от женствеността. Включва обикновено много деним, обемни парка или палта в мъжки кройки, плетива, зимни аксесоари. 











Ерата на Nike

Прословутата „запетайка” се превърна в култ и съответно в една от най-ярките улични тенденции през 2013-та. Отново в отговор на необходимостта от повече комфорт.













Тийн вълната

Гащеризони с високи кецове, карирани ризи, завързани на кръста, раници на гърба, чорапи до коляно, мини поли и къси топове. Една силна тийн вълна, идваща от 90-те години на миналия век, заля улиците тази модна година, и благодарение на нея се радвахме на много смели и разнообразни комбинации. 



















Спортно в града

Атлетични тела в спортни фланелки се носят на висок ток, къси ластични топове се мискират с висок клас мода - съчетанието на ърбън елементи със спортни мотиви се превърна в чудесна улична тенденция през 2013-та и се надяваме да остане.










Цветовете на дъгата

Силна година за експерименти и в бюти аспект бе изминалата 2013-та година. Синьото, жълтото, зеленото, оранжевото, розовото станаха предпочитан цвят за косата от смелите момичета. 
















 

More from View Sofia

More Street Style