Следва

Пъстроцветна и апетитна салата с мандарини

Жесток бъбрек от KWIAT по две - Условието на играта

Градът си има размер, но май никой не знае точните му мерки. А не ни и трябват. За нас той е необятен. Величествен. Златен..

All About Life преди 10 години

Градът си има размер, но май никой не знае точните му мерки. А не ни и трябват. За нас той е необятен. Величествен. Златен. Определено слънчев и дълбоко стоплящ сърцата на софиянците.

Разкажи ни какво очакваш да видиш в София през идващата пролет. Нещо, което отдавна чакаш, а още не си видял. Нещо, което ще те сгрее. Ще те направи по-щастлив. По-горд. По-изпълнен с надежда.

Новият мироглед и новите надежди имат нужда и от добра защита. Едни качествени слънчеви очила, които освен да те предпазят от светлината, да те накарат да забележиш красотата на нашия град...

Още по-голямото предимство в случая е, че ще можеш да го направиш по две - с приятел или приятелка, с гадже, с детето, с мъжа...

Изпратете отговора на познатия мейл адрес: [email protected] в срок от една седмица от днес, т.е. до 21 януари включително.

Обратно към
анонса на играта >>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.