Следва

„Влакът за Емаус” - за равносметката на един живот от Теодора Димова

Въпреки всички слухове: Леонардо ДиКаприо и Тони Гарн все още заедно

Заговаряйки за екранните успехи, съпроводени с константен ергенлък на изключителния...

People of art преди 10 години

Заговаряйки за екранните успехи, съпроводени с константен ергенлък на изключителния Леонардо ДиКаприо, от началото на миналата есен западните журналисти, че и целият свят, си задаваха един основен въпрос - дали Леонардо ДиКаприо е изоставил Тони Гарн, синеокия германски ангел на Victoria's Secret, заради някаква си бразилска манекенка? До този момент не беше ясно как стоят нещата в отношенията на актьора с нежния рус модел, но ето че накрая всичко се изясни - звездите са заедно и щастливи.

В понеделник през нощта, докато в Лос Анджелис се провеждаше едно от най-гръмките събития в света на киното - церемонията по награждаването със "Златен глобус", а Лео ДиКаприо бе удостоен със заветната статуетка в номинацията "Най-добър актьор (комедия или мюзикъл)", актьорът се появи в компанията на майка си. Само че по-късно същата нощ, на афтърпартито, въздесъщите папараци все пак го "хванаха" заедно с Гарн.

В мрежата се появиха снимки, на които звездната двойка се целува страстно. Влюбените са в център на тълпа от хора, но изглеждат единствено и напълно погълнати един от друг.



Дали смеем да се надяваме, че любвеобилният актьор най-накрая е намерил своята половинка, предстои да се установи, но че той е великан на екрана, а тя е прелестна на подиума, е факт неоспорим. Двамата си отиват, приличат си по един елегантен начин и не личи 18-те години разлика във възрастта им да е проблем. Тъй че, като нищо можем да ги видим и с брак в някакъв бъдещ момент. Но, да не бързаме... Лео е вече почти на 40, но Антония е съвсем мъничка - едва на 21.




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра