Следва

Зои Дешанел създаде капсулна колекция за Tommy Hilfiger

Всички носят - Снийкърсите на New Balance

Изборът на точно определен бранд обаче не е случаен, защото прочутите New Balance, които обуват половината...

All fashion преди 10 години

Да се съгласим, че маратонката е жестока градска обувка не беше трудно, след като тя се показа в най-добрата си светлина преди време и оттогава всеки от притежаващите я й пази свещено място на рафта за обувки.

Така направи и Карл Лагерфелд, който вместо да се противопостави на този комфорт, го превърна в лукс с дефилето си висша мода през изминалата седмица. А ние си я представихме, по негово подобие, в по-авангардните й интерпретации в 12 страхотни чифта почти веднага след това.

Съвсем класическа обаче, във вида й за тренировъчен ден, но във функцията й на вълшебна улична бързоходка, маратонката масово, но не истерично, се носи от поне 3 блажени години из най-фешън пространствата.

Изборът на точно определен бранд обаче не е случаен, защото прочутите New Balance, които обуват половината моден свят, са в онзи им вид от 80-те, откогато всъщност са моделите, което прави снийкърсите, както още ги наричаме, извънредно готини. Освен това кежуъл обувката според примерите, които сме избрали по-долу, оказва се, е супер дружелюбна към почти всичко в гардероба.

Цветовите възможности са безкрайни, еднакво се разпределят по предпочитания както супер ярките, така и съвсем класическите, а намирането им е лесно, има ги в Asos за около 85 долара чифта. 
























Хайди Клум


Канйе Уест


 

More All fashion