Следва

Б като Библия, Б като Блог

Дневниците на редакцията: Сватбен сезон в Gant, Скица на роклята на Санто Доминго, Марго Роби за Playboy - да или не...

С главната роля, тази на булката, на руския топ модел Саша Пивоварова, придружавана от своя идеален...

All fashion преди 10 години

Красива лятна сватба в кампанията на Gant…

…С главната роля, тази на булката, на руския топ модел Саша Пивоварова, придружавана от своя идеален младоженец и още свежи присъствия, които умеят да се забавляват.





От креативния отдел на марката избират сватба за тема в пролетно-лятната си кампания, защото сезонът предполага тържества на открито, а най-хубавите такива стават именно под слънцето на дългия ден.
И така идеята достига до създаването на цяла история, великолепно разказана в снимки и видео:



Хилари Рода с чисто нов, къс боб



„Случи се наистина бързо. Имала съм дълга коса през целия си живот, но в последните няколко години предпочитам да я нося на конска опашка или кок. След това излезе новият албум на Бионсе и се влюбих в късата й коса. Изглежда много секси и си казах, че с тази дължина могат да се направят толкова много различни визии”, ето какво сподели топмоделът Хилари Рода за чисто новата си прическа.

Макар да се е разделила с почти 20 сантиметра от дългата си, гъста коса, моделът не съжалява за решението си, дори напротив: „Бях супер изнервена, докато наблюдавах как огромно количество коса изчезва от задната част, но когато започна да оформя пластовете, знаех, че ще се влюбя в тази прическа. Смятам, че това може би е едно от най-добрите решения, които съм вземала някога”.

Благотворителни шопинг торби от Giles Deacon



Британският дизайнер Джилс Дийкън отпечата характерните си принтове върху шопинг чанти от плат, част от приходите от продажбата на които ще отиват във фонда на благотворителното събитие Sport Relief, създадено за да помага на много бедните във Великобритания и по света.

Дизайнерските чанти ще се продават ексклузивно в Sainsbury’s, един от най-масовите хипермакркети в страната, за 6 паунда всяка от 15 февруари, като 1.50 ще се даряват безвъзмездно на Sport Relief.

Миранда Кер се похвали в Instagram с новия си моден ангажимент


Австралийският супер модел постна следното видеообръщение в своя профил в Инстаграм преди часове:

"Здравейте на всички фенове на H&M, аз съм Миранда Кер и съм новото лице на марката за пролетната кампания. Останете на линия за още подробности".


Това съобщение идва след като малко по-рано от H&M подразниха последователите си в Туитър с една снимка на Кер със закрити очи, под която пише:



„Това е новото ни лице за пролетната фешън кампания. Познайте коя е тя?”.

И така става ясно, че австралийката хубавица, майка на сина на Орландо Блум, ще се появи в пролетните визии на марката, като смени Mango, на които бе лице, с друга, също толкова популярна high street марка.

Роклята на Татяна Санто Доминго в скица от Валентино



Малко преди да покажем снимки от сродяването на двете прочути фамилии - Казираги, наследниците на Грейс Кели и княжеските почести в Монако, и Санто Доминго, име, символ на несметно богатство и власт, Валентино публикува скица на невероятно красивата рокля в стил зимна приказна сватба, направена за булката Татяна.

Младата Санто Доминго се омъжи за Андреа Казираги, едно от децата на принцеса Каролина Монакска, първородната дъщеря на Принцеса Грейс и Принц Рение, на чудна церемония в Гщад, случила се на открито под снега.

Снимките са изумително доказателство за изтънченото тържество, а скицата на Валентино, един от почетните гости, разбира се, дава пълна представа за самата рокля, в която моделиерът е вложил всичко от себе си.

Марго Роби отказа на Хю Хефнър



Миналата седмица се заговори за неприличното предложение на медийния авторитет Хю Хефнър към Марго Роби да снима сексапилната блондинка в брой на Playboy и всички бяхме нетърпеливи да разберем дали младата актриса ще се впусне в това предизвикателство, което Кейт Мос прие с охота и професионализъм.

Роби, която познаваме от изключителния „Вълкът от Уолстрийт” на Мартин Скорсезе, обаче отказа ангажимента, стана ясно от думите на самата нея пред журналисти, като обясни, че не е готова да шокира отново семейството си.

"Мисля, че причиних достатъчно на семейството си!"

Разбира се, Марго има предвид доста предизвикателните сцени във тричасовата лента на Скорсезе, заедно с невероятния Леонардо ди Каприо. Въпреки това актрисата не съжалява и се радва на късмета си да се снима с толкова големи имена в киното.

Но скоро няма да я видим в подобно амплоа. 

Сюки Уотърхаус е лицето на UGG







Противоречивите австралийски топли ботуши UGGs обува Сюки Уотърхаус в компанията на Клои Норгаард в новата рекламна кампания на прочутия бранд.

На семпъл фон страхоните Сюки и Клои внушават, че UGG могат да бъдат страшно готини в правилните комбинации, както например са в чудесни лежерни съчетания с деним или мини рокля през ранна пролет или късно лято.
 

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.