Следва

Моят стил от 9 до 5 - Яна Караманчева, PR консултант, H&M шоурум

Сара Джесика Паркър: "Хората трябва да се обличат така, както им се иска"

Сара Джесика Паркър e героинята във февруарския брой на списание InStyle. На корицата, която...

All fashion преди 10 години

Сара Джесика Паркър e героинята във февруарския брой на списание InStyle. На корицата, която повече харесваме /защото има и алтернативна за броя/, звездата позира в цветна рокля на Prada, а в модната сесия в броя показва наистина достоен за завиждане брой други прелестни пролетни неща.

Интервюто със Сара провежда нейната отдавнашна приятелка, известната журналистка Кейти Курик. По нейните думи, Паркър е пристигнала на интервюто в съвършено ежедневен вид и почти без грим, задъхано обяснявайки, че току що е прибрала децата от училище.

В общуването си, както пише Курик, актрисата също е лишена от признаците на звездна болест:

Разговаряйки с вас, тя ви слуша много внимателно. Личи си, че й е по-интересно да слуша, отколкото да показва колко самата тя е интересна.

Ето какво споделя 48-годишната героиня от любимия "Сексът и градът" по темите, зададени от Кейти:

За житейската философия:

Златното правило - отнасяй се с околните така, както би искал те да се отнасят с тебе - това е моята религия, моята догма. Повтарях тази фраза на сина си до момента, в който той самият не започна да я цитира.

За успеха:

Истинският успех дойде при мен на сериозна възраст, и това ме спаси. Винаги съм го ценила и продължавам да го правя. Не мисля, че успехът е нещо, което ми се полага, той просто е нещо, което присъства в живота ми.

За модата:

Хората трябва да се обличат така, както им се иска. Обикновените правила на стила, касаещи възраст или фигура, - това са глупости. Важно е само това, доколко комфортно се чувстваш, излизайки от къщи.

Автор на снимките за изданието е модният фотограф Джампаоло Скура, а стилистът на сесията облича Сара Джесика в Chanel, Valentino, Dior, Delpozo и Prada.

















More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.