Следва

Скучното изражение на Кристен Стюaрт за Marie Claire

Съдят Том Круз за нарушаване на авторски права

Тимъти Патрик Макланахан съди Том Круз, Брад Грей, Paramount Pictures и Skydance Pictures за нарушаване на авторските права..

Лица преди 10 години

Тимъти Патрик Макланахан съди Том Круз, Брад Грей, Paramount Pictures и Skydance Pictures за нарушаване на авторските права. Според него екипът, работил по създаването на "Мисията невъзможна - Режим Фантон", е откраднал идеята за филма от 2011 година. Макланахън твърди, че той е написал сценария на филма през 1998 година, който в последствие е изпратил на агенцията на Уилям Морис за таланти. Той твърди, че сценарият е представен на посредник на Том Круз без знанието на самия Тимъти.

След като ищецът гледал филма "Мисията невъзможна: Режим Фантом", веднага разпознал своя сценарий и разбрал, че е нелегално присвоен. Адвокатът на актьора, Бърт Фийлдс е направил изявление, в което съобщава, че Том Круз никога не е присвоявал нищо.

Според него това странно дело срещу 13 човека за комбинирано нарушение на авторските права бързо ще бъде отхвърлено в съда и няма причина засегнатите страни да се притесняват за престижа и парите си.

(lifestyle.ibox.bg)



More from View Sofia

More Лица