Следва

Конкурс за оригинален художествен проект за Manstirski LIVD apartments

Лили Олдридж, Кристи Тайга, Нина Агдал и техните дупета на корицата на бикини броя на Sports Illustrated

Специално за юбилейното 50-то издание на бикини броя на Sports Illustrated, се подготвя истински пир на плътта, и не, Кейт Ъптън не участва в него..

All About Life преди 10 години

Специално за юбилейното 50-то издание на бикини броя на Sports Illustrated, се подготвя истински пир на плътта, и не, Кейт Ъптън не участва в него.

Вместо това редакторите на изданието са се спрели на два от Ангелите на Викториа Сикрет- Лили Олдридж и Нина Агдал, плюс сладката Кристи Тайга. От AP споделят, че корицата е била показана в четвъртък вечерта в шоуто на Джими Кимъл, а заветният 50-й брой ще бъде пуснат в продажба през следващата седмица.

Олдридж се снима за първи път за списанието, а Тайга е истински „ветеран” със своите пет появи, въпреки че й е дебют да бъде на корицата. „Усмивките, които виждате на корицата, са от сърце”, каза Тайга пред Apи добавя, „Забавлявахме се много и определено си личи”.

С тези три дупета и усмивки на корицата нямаме и капчица съмнение, че от Sports Illustrated ще се радват на доста добър тираж.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.