Следва

"Господари на ефира" с нов час на излъчване по Нова

Големите любовни истории: Ирина Шейк и Кристиано Роналдо

Обичайна и очеизваждаща истина е, че футболистите в наши дни харесват модели, а моделите - футболисти...

People of art преди 10 години

Обичайна и очеизваждаща истина е, че футболистите в наши дни харесват модели, а моделите - футболисти. Спортистите изобщо все по-често избират мацки от "кориците", а пък мацките дават мило и драго да въртят любовни романи със звезди на футбола и другите видове добре платен спорт. Примерите са десетки, има ги и по света, и у нас, но най-забележителната двойка "футболист + модел", без никакво съмнение, са Ирина Шейк и Кристиано Роналдо.

Момичето, тръгнало някога от дълбините на Русия, и станало с течение на годините модел от световна величина и футболистът-гений от топла Португалия се запознават през 2010 година. Мястото на срещата са снимки на рекламна кампания за Armani. Роналдо се фука с идеалното си тяло в рекламата на долно бельо, а Шейк рекламира бански, чупейки томително секси пози. Тоест, в онзи исторически момент, те двамата просто се намират!




Следва да се отбележи, че за личния живот на Ирина Шейк до момента Кристиано Роналдо е известно малко — младата хубавица се занимава основно с кариерата си. Затова пък Роналдо се води същински терминатор на любовния фронт - минава през етапи на близост с Парис Хилтън, с модела Джема Аткинсън, с португалската манекенка Карина Феро.

Финалният акорд на бурния личен живот на спортиста става раждането на сина му - Кристиано Роналдо-младши. За майката на детето не е известно нищо. Семейството на Роналдо твърди, че малчуганът се е появил на бял свят с помощта на сурогатно майчинство, но да се повярва на тази версия е трудно. Защо популярен млад мъж изведнъж решава да има дете, при това посредством този способ. Но да оставим този скелет в гардероба на семейството на Роналдо и да се върнем на главната тема в нашата история.




След снимките за Armani през 2010 година Кристиано просто си загубва ума по красавицата Ирина. Футболистът е научен, че любовните победи са нещо лесно, само че Шейк се оказва далеч по-далновидна - тя не допуска Ронадло до себе си, докато той окончателно полудява. Бонбонено-букетният период продължава няколко месеца, до момента, в който влюбените заминават заедно на почивка. Романът е разсекретен от самия Роналдо, който публикува в своя блог лична снимка от отпуската, на която позира щастливо, увит в плажна кърпа, до Ирина, широко усмихната в пестеливия си бански.

Самата Ирина Шейк се държи извънредно дискретно по отношение на всичко, което се отнася до гаджето й. За три години отношения моделът не дава нито едно интервю, в което да коментира романа си, нито дума не се чува нито за Кристиано, нито за чувствата й към него.




Рускинята обичайно използва следната обща фраза: "Ще кажа така - това е моя частна територия. Най-главното за една жена - това са семейството и децата. Разбирам това прекрасно, но в този момент съм заета главно с кариерата си".

Риболов вместо сватба




2012-а става преломна в живота на двойката - всички фенове на Шейк и Роналдо чакат сватба, за която самият Кристиано назовава дата - след Световното по футбол. Но в деня на предполагаемата сватба футболистът пуска в блога си не фото от сватбарско парти, а снимка, направена на ... риболов!



Междувременно слуховете за това, че Роналдо все пак ще мине под венчило, не утихват. От двойката се очаква решителна крачка - този път през лятото на 2013 година — португалските вестници съобщават, че ще има сватба, при това скоро, при това разкошна. Но, уви… Вместо това в жълтата преса се появява новината, че Кристиано Роналдо е изневерил на Ирина с бразилския модел Андреса Урак — притежателката на уникални форми сама разказва на журналистите за случилото се. В отговор на спортиста се налага да се оправдава не само пред Ирина, но и пред целия свят.


Андреса Урак

Кристиано заявява: "Хапнахме отлична японска храна с Ирина Шейк. Без значение какво твърди жената, която уж била имала връзка с мен, аз ви казвам - това е абсолютна лъжа! Никой и нищо не може да ни обезпокои. Искът, който подадох срещу нея, ще сложи всичко по местата. Искам да благодаря на всички, които вярват на мен, а не на тази жена, която просто иска частичка слава за моя сметка". Съдейки по всичко, Ирина вярва в честността му - буквално дни след скандала влюбените се показват на света заедно, демонстрирайки пълно безразличие към неприятните слухове.

Ирина Шейк със сина на Кристиано Роналдо




Всъщност, от Ирина Шейк има на какво да се поучим - тя е невероятно търпелива жена. Когато на бял свят се появява сина на Кристиано Роналдо, футболистът вече се среща с руския модел. Всички, естествено, си помислиха, че в тази ситуация раздялата е неизбежна, но на Ирина не й мигна окото - само няколко месеца по-късно папараците заснеха как тя бави сина на своя приятел, а когато малчуганът порасна, Шейк започна да го води на футболни матове с участието на звездния му татко. С каменно спокойствие тя реагира и на новината за измяната на Роналдо и, както обикновено, не казва нито дума относно отношенията си с него.

Любов от разстояние




Днес Ирина Шейк и Кристиано Роналдо живеят в различни градове, което не им пречи да радват феновете си с чести появи заедно на обществени места или с неформални снимки в блоговете си. Работата е на първо място за нея в момента - неотдавна тя стана лице на Roberto Cavalli, снима се в уникални сесии за мъжки списания, рекламира бански на килограм, започна участие и в първия си филмов проект - фантастичен екшън за Херакъл.

"Аз не смятам, че жената трябва да зареже работата си в момента, в който в живота й се появи мъж, напротив, всичко трябва да е балансирано", — твърди Ирина.

До момента двойката успява да пази този баланс - тя на снимки в Ню Йорк, той на тренировка в Мадрид, а в редките моменти, в които са заедно, някъде на Малдивите. Но кой знае, може би след следващия шампионат на света Кристиано все пак ще удържи на обещанието си и ще заведе Ирина под венчило? Той вече е на 29, тя на 28 и не че са напреднали във възрастта, а по-скоро са напреднали в любовта - да си припомним само милата семейна идилия, докато той получаваше Златна топка заедно с детенцето си, а тя плачеше от радост в публиката - и ще разберем, че нещата, ако не им мине котка път, отиват точно натам.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра