Следва

LFW: Дефилетата - Topshop Unique, есен-зима 2014/15

Кара Делевин и Mulberry в дизайнерска колаборация чанти

След като в началото на 2014 от модната къща обявиха разпродажба и нов рекламен клип, се запитахме дали не...

All fashion преди 10 години

След като в началото на 2014 от модната къща обявиха разпродажба и нов рекламен клип, се запитахме дали не се подготвят за нова колекция, вдъхновена от стила на звездите, докато са в търсене на своя креативен директор? Особено след като се появи и рекламният тийз трейлър с участието на английския топмодел Кара Делевин.

Действително на специално събитие по време на Лондонската седмица на модата Mulberry представиха нова линия от най-популярния дамски аксесоар по дизайн на мис Делевин.

Дамската чанта на Кара може да се носи по 3 различни начина: през рамо, в ръка или като раница. Можем да я открием в най-различни форми, цветове и материи, като милитъри десени, луксозна черна кожа и капучинени тонове.

Кара Делевин със сигурност умее да придава на класическите аксесоари малко от своя личен стил; например една от чантите в лимитираната й серия е украсена с лъвски мотиви, вдъхновени от татуировката на пръста й. Освен това, на чантите можем да открием и пач на сърце, като за източник на вдъхновение е послужила друга нейна татуировка.

Делевин сподели и интересна гледна точка по отношение на това на кого ще се харесат творенията й: „Тази чанта със сигурност ще допадне на баба ми. Тя е на 102 години. Както и на братовчед ми, който е на 5 години и е момче”.

















More All fashion