Следва

Кампаниите: Топ 6 марки бански и кой точно ги рекламира

MFW: Дефилетата - Dolce&Gabbana, есен-зима 2014/15

В колекцията за новия хладен сезон на дуото Доменико Долче и Стефано Габана откриваме...

All fashion преди 10 години

В колекцията за новия хладен сезон на дуото Доменико Долче и Стефано Габана откриваме уникално количество приказност и символика. Усещането за сцена, отдавна силно характерно за Dolce&Gabbana, сякаш покорява своя връх в есенно-зимната колекция за 2014.

Оперни и оперетни костюми, театрална пищност, визия за приказен свят, почти нереален, дрехи и аксесоари, по които може да се разказва, като по картинка.

Червени лисици, пришити на пончото, рокли, напомнящи на хитрите обитателки на гората, златисти крадливи петлета, белите лебеди от приказките на Пушкин.

Или пък царедворската пищност на броката, или червената качулка на коженото палто, с която би била наметната Червената шапчица, ако Шарл Перо я бе интерпретирал не в края на 19 век, а през 2014.

Ключът за вратата към тази приказна пищност е в ума и сърцето на всеки отделен зрител, но двамата италианци го слагат за всеки случай и върху дрехите. За да може, ако някой е забравил да помни, колко важно е да съхраним детето в себе си, да се подсети. И като при Пушкин, Братя Грим и Шарл Перо да се потопи в цвят и рисунки и да замечтае.

More All fashion