Британският актьор Рупърт Еверет, известен в Холивуд както с актьорските си роли, така и с откритата си сексуална ориентация, ще бъде едно от главните действащи лица в премиерния минисериал по Нова – „Другата съпруга”. От 9-и март, всяка събота и неделя от 12.00 ч., Еверет ще се окаже в центъра на дълбоко пазени тайни и неподозирания двойнствен живот на своя брат.

И макар в повечето негови филми да сме свикнали да го виждаме като добър приятел, готов на всичко, за да помогне („Сватбата на най-добрия ми приятел”, „Почти идеално”, „Идеалният мъж”), в „Другата съпруга” известният актьор крие своите користни цели и не дотам добри намерения.

Минисериалът е по романа на британската писателка Розамунде Пилхер, носителка на Ордена на британската империя за цялостно литературно творчество. Тя е един от най-успешните автори на романтични романи, чийто творби са екранизирани с грандиозен успех в поредицата „Романтични филми по Розамунде Пилхер”, познати изключително добре на зрителите на Диема фемили. В „Другата съпруга” обаче романтиката присъства паралелно с темата за предателството и илюзорното семейно щастие. Заглавието разказва историята на Ребека Кендъл – благословена от съдбата с щастливо семейство, прекрасен дом, чудесни дъщери и любящия си съпруг Робърт, пътуващ често до Канада заради притежаваната от него златна мина. След внезапната му смърт в самолетна катастрофа обаче наяве излиза двойнственият живот, който е водил, и тайните, които е крил от съпругата си – оказва се, че Робърт не само е инвестирал всичко, което притежава, в губеща златна мина, но има и второ семейство в лицето на Натали и техния син. Когато въпросът около наследството му среща двете жени, те разбират, че и двете са в позицията на „другата съпруга”. В тази ситуация Ребека се обръща за помощ към брата на Робърт – Мартин (Рупърт Еверет), без да подозира, че той също има собствени планове.

Любопитното около Еверет е, че на екран си е партнирал с едни от най-известните и красиви жени на Холивуд – с Джулия Робъртс в „Сватбата на най-добрия ми приятел”, с Мадона в „Почти идеално”, с Мишел Пфайфър („Сън в лятна нощ) и Кейт Бланшет в „Идеалният мъж”, като всички те са единодушни, че той е един от най-красивите и сексапилни актьори в Холивуд. Не е случаен и фактът, че в миналото си е бил успешен модел в Милано.

В „Другата съпруга” зрителите ще видят и още един британски актьор – Джон Хана (в ролята на Робърт), познат от поредиците за Мумията – „Мумията”, „Мумията се завръща”, „Мумията: гробницата на императора Дракон”, както и „Четири сватби и едно погребение” и „Плъзгащи се врати”.

Къде се крие истината? Познаваме ли хората, които обичаме, и ще успеят ли двете жени да преглътнат обидата и да намерят възмездие за лъжата и причинената болка? Премиера на „Другата съпруга” – 9-и март, всяка събота и неделя, 12.00 ч., по Нова

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Фотозащита при акне – защо, кога и има ли смисъл изобщо

Фотозащита при акне – защо, кога и има ли смисъл изобщо

23-03-2016

Въпрос:

Имам проблемна кожа с акне. Винаги, когато започне топлият сезон, лицето ми се нашарва с фотопигметнти петна. Колкото и да се предпазвам със слънцезащита...

Отговор:

През последните години употребата на фотозащитни кремове се превърна в поредната мантра. Всички ги употребяват, просто защото “така трябва”. Обикновено изборът на продукт е емоционален и рядко рационален. Хората, страдащи от акне, както и тези, които са предразположени към акнеична кожа не правят изключение...Прочети...

Item of the Day

Вече сме CHILL, CLIMACHILL

Виж още
Вече сме CHILL, CLIMACHILL

Жълт бутон

Хали Бери се обезобрази

Хали Бери се обезобрази

Виж още

Win it

10 плюс 1 причини да хукнем за Велинград - играй и спечели страхотен уикенд там! 

Виж още
10 плюс 1 причини да хукнем за Велинград - играй и спечели страхотен уикенд там!