Следва

Галерия "Арте" представя Анжело Красини с изложбата "Късчета Време"

Оскари 2014: Най-горещите двойки в голямата нощ

Блясъкът и красотата по време на Оскарите винаги са силни, но понякога особено много, защото се появяват по две...

People of art преди 10 години

Блясъкът и красотата по време на Оскарите винаги са в големи количества, но понякога особено много, защото се появяват по две. И като се замислим има ли нещо по-сладко, от двама влюбени, която ходят по червения килим заедно? Веднага сами си отговаряме: не!

Днес увеличаваме дозата удоволствие и събираме на едно място най-горещите Холивудски познайници, които се появиха на червения килим заедно и които са достойни за Оскари само заради любовта си един към друг.

Сред любимците ни са Брад Пит и Анджелина Джоли, Матю Макконъхи и Камила Алвес, Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис, които очакват първото си дете. В центъра на внимание се оказаха също и номинираната за Оскар Ейми Адамс и съпругът й Дарън Ле Гало, Крисчън Бейл и Сиби Блажич, които заслужават нашето уважение заради 14-годишния си брак, както и Уил Смит и Джейда Пинкет, които с появата си за пореден път опровергаха вървящите от няколко месеца слухове, че са се разделили.

Коя от двойките изглеждаше най-добре според теб, разчитаме да ни кажеш в анкетата по-долу...





 

Анкета

Коя от двойките заслужава Оскар за любовта и стила си?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра