Следва

Вививън Уестууд обръсна глава в знак на протест

Колекцията обувки на Сара Джесика Паркър вече е в продажба. Всичко е достъпно и онлайн!

Да прекараш деня в обувките на Сара Джесика Паркър? Оправдан женски блян, който все повече прилича на...

All fashion преди 10 години

Да прекараш деня в обувките на Сара Джесика Паркър? Оправдан женски блян, който все повече прилича на истина, близка, обозрима и красива.

Великолепната актриса, която всички свързваме с ролята на модната принцеса Кари Брадшоу от “Sex and the City” създаде собствена колекция от обувки, чанти и тренчове за големия онлайн магазин Nordstrom.

Колекцията SJP Collection има за цел да снабди shoe-холиците с фантастични обувки на токче и разкошни сандали, до едно изработени в чудни, живи цветове - мента, лилаво и бледомораво. Чифтовете са произведени в Италия и носят вдъхновяващи авторката си имена, като например чифта “Carrie” или друг, наречен “Maud” по името но прочутия дизайнер Мауд Фризон.



“Вдъхновението ми идваше от неща в живота ми, като например панделките, които слагах в косите си като малка, през цветните акценти, които толкова обичах в гардероба си от ‘Сексът и градът’ до препратки към класиките от късните 70-те и ранните 80-те."





Чантите носят имената на любимите на Сара спортове и спортисти от Ню Йорк Сити. Например, има такава, наречена “Waverly” - чанта за през рамо, както и “Beekman”, което пък е клъч. Отделно, тренчът “Manhattan”
е издържан в тъмносиньо или неутрални цветове и скроен така, че да акцентира фигурата с A-силует.





“Твърдо вярвам в качеството и безвремието на някои вещи и затова направих колекцията с надеждата, че жените ще я обикнат и ще я носят с години", каза още Сара Джесика.

Обувките вървят от 195 до 500 долара, чантите - от 245 до 375, тренчовете - по 495. Можем да ги напазаруваме от избрани магазини на веригата Nordstrom или он-лайн на shop.nordstrom.com.
 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.