Следва

Паста с орехи и червени чушлета

PRETTYBOX и ViewSofia разменят полезен опит за награди. Условието на играта!!!

От години си имаме собствена артилерия от тайни, които работят безотказно за нас и никога не са ни подвеждали...

All About Life преди 10 години

От години си имаме собствена артилерия от тайни, които работят безотказно за нас и никога не са ни подвеждали. Отдавнашните тънкости, които прилагаме с успех всеки сезон, ще свършат работа и този път, но ни се прииска да знаехме повече от тях... Може би искаме да знаем точно твоите! Вече приложени, ефикасни, може би бабини прийоми за красота, които със сигурност ще са от полза на друг и ти гарантираш с името си затова!

Защо не ни разкажеш в детайли, за да спечелиш една от четирите страхотни награди на PrettyBox и ViewSofia - шестмесечен абонамент за вълшебната кутия с бюти изненади и три еднократни кутии на трима от вас за текущия месец.

Условието: 
Сподели с нас на [email protected] последното ти или най-голямо препятствие по пътя към красотата, неприятности с кожата на лицето или здравия вид на косата, очите, ноктите, тялото, някакъв конкретен козметичен проблем, на който си намерила най-доброто разрешение, благодарение на стара рецепта, съвет от специалист или препоръка на приятел. Напиши ни го под формата на въпрос с отговор към него, за да помогнеш на други с подобни или същите притеснения.



Наградите: 
Най-добре формулираните въпроси с най-полезните изчерпателни отговори ще бъдат публикувани в поредица в каре "Питай ме, питай ме" във ViewSofia, а най-добрият сред най-добрите ще получи шестмесечен абонамент за кутията с козметични новости PRETTYBOX, които са щедри към всички този месец, защото са рожденици, както и утешителните три еднократни кутии като подарък на три отново справили се отлично със задачата дами. 

Срокът: 
Една седмица, от днес, 19 март, до следващата сряда, 26 март, включително!
 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.