Следва

Аксел Роуз на сцената на „Като две капки вода“

Модните блогъри за корицата на Ким и Кание в Vogue: Това е "краят на света"!

Почитателите на списанието разкритикуваха остро решението на Ана Уинтур да сложи любимците на жълтата преса като лице на априлския брой и заявиха...

People of art преди 10 години

След като преди дни стана ясно, че корицата на новия Vogue е с Ким Кардашиян и Кание Уест, изригна масово недоволство в света на модата. Почитателите на списанието разкритикуваха остро решението на Ана Уинтур да сложи любимците на жълтата преса като лице на априлския брой и заявиха, че не толерират по никакъв начин подобна подигравка с модната Библия. "Това няма нищо общо с модата", заявиха влиятелните модни блогъри Том Фицджералд и Лоренцо Маркес, а канадското списание "Флеър" пък обяви дори, че това е "краят на света".

Веднага след това последваха и предположенията, че самият Уест е издействал тази корица за своята бъдеща съпруга. На всички им е ясно, че това да се появи начело на модното издание беше сред големите мечти на Ким, а и Кение неведнъж е казвал, че годеницата му заслужава да бъде на корицата. Според него в модно отношение тя е по-влиятелна от първата дама Мишел Обама.



От своя страна главната редакторка Ана Уинтур написа по повод критиките за броя, че идеята за корицата е била на списанието и решението е взето заради доминантността на риалити звездата, а не е повлияно от известния й приятел. "Част от удоволствието да съм главен редактор на Vogue е дългогодишната традиция на списанието да показва на корицата си хора, които определят културата в момента, хора, които раздвижват нещата и чието присъствие в общественото пространство определя поведението на хората."





За компромисната фотосесия, според редица, е виновна известната модна фотографка Ани Лейбовиц. Тя е изцяло посветена на бъдещата сватба на звездната двойка, като Ким и Кание позират на пуст път и в частен самолет, а младоженката сменя няколко сватбени рокли. С тях в снимките взема участие и деветмесечната им дъщеря Норт Уест.

Кардашиян, която от дълго време искаше да се появи на корицата на списанието, не пропусна да се похвали на феновете си в социалната мрежа Twitter и сподели, че това е сбъдната мечта. Семейството и приятелите ѝ не пропуснаха да я поздравят.





Още двама човека също "поздравиха" Кимие за корицата. Актьорите Джеймс Франко и Сет Роугън, които неведнъж са иронизирали връзката на тези двамата, отново дадоха свобода на душите си и изимитираха корицата фотошопирайки своите глави на мястото на техните. Появиха се още няколко забавни интерпретации на кадъра, като сред любимите ни е и този с Мис Пиги и Кърмит.








 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра