Следва

Умни и красиви: 10 перфектни жени

Всички носят: Деним гащеризонa

Да, точно така, защото съвсем лесно и напълно възможно е той, старият другар на небрежните аутфити, да се...

All fashion преди 10 години

Да, точно така, защото съвсем лесно и напълно възможно е той, старият другар на небрежните аутфити, да се завърне отново като култова градска дреха, благодарение на страхотните жени, които го носят по най-фантастичен начин. И толкова заразително, че вече виждаме деним гащеризона на най-видно място в гардероба, да чака да бъде облечен в утрешния ден.

Тази дреха, легендарна, но противоречива по отношение на модното си послание, отдавна е тук, но едва сега като че ли получава цялото внимание, което заслужава.

Сред привържениците на този „уличен” тренд са актрисата Даян Крюгер, страхотната Гуинет Стефани, Риана, модели и прочути блогъри, а Гуинет Полтроу му засвидетелства любовта си с едно изказване пред списание People: „Обичам гащеризоните и никога не съм спирала да ги нося”.

Няма нужда от още доказателства, че най-удобната дреха, която обличаме за броени секунди, се превръща в пролетно-летен must-have. Снимковият архив стига!

Иначе възможностите й за носене, макара и не безкрайни, не се изчерпват така лесно. Съвсем олекотената формула на Мис Крюгер е страшно релаксираща в един горещ летен ден например, а Гуен Стефани и много готиният й стил вдъхват на дънковия гащеризон фешън живот с великолепни аксесоари. И въпреки че някой няма да са съгласни с това, гащеризонът очевидно си е на мястото по време на обеден коктейл, където го носи топ моделът Дри Хемингуей.

И ако не го пазим от минали десетилетия, лесно се намира на онлайн пазара или в магазините на масовите марки.


Даян Крюгер


Дри Хемингуей


Гуен Стефани


Рейчъл Зоуи


Риана
















 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.